Έναρξη εγγραφών για το τουρνουά PLOMARI OPEN που διοργανώνει ο Δήμος Μυτιλήνης στο πλαίσιο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Beach Volley
Ξεκίνησαν οι εγγραφές για το τουρνουά beach volley PLOMARI OPEN, που διοργανώνεται από τον Δήμο Μυτιλήνης και την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης από τις 18 έως τις 20 Ιουλίου στην κεντρική πλατεία του Πλωμαρίου. Οι αγώνες είναι επιπέδου 3 και εντάσσονται στο επίσημο καλεντάρι της Ομοσπονδίας για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών και Γυναικών του 2025.
Για τις ανάγκες του PLOMARI OPEN η κεντρική πλατεία του Πλωμαρίου θα διαμορφωθεί κατάλληλα με τη δημιουργία αγωνιστικού χώρου, κερκίδων και άλλων υποδομών, σε μια πρωτότυπη για τα δεδομένα της Λέσβου διαδικασία.
Το τουρνουά θα ξεκινήσει την Παρασκευή 18 Ιουλίου με τους προκριματικούς αγώνες, απ’ όπου θα προκριθούν από 2 ομάδες ανδρών και γυναικών για να συμπληρώσουν τις δύο αντίστοιχες 8άδες, που θα συμμετέχουν στο κυρίως ταμπλό. Οι ομάδες αυτές θα αγωνιστούν το Σάββατο 19 Ιουλίου για την πρόκριση στην επόμενη φάση και την Κυριακή 20 Ιουλίου θα πραγματοποιηθούν οι αγώνες των προημιτελικών, των ημιτελικών και των τελικών.
Οι αγώνες αναμένεται να προσελκύσουν το ενδιαφέρον κατοίκων και επισκεπτών εν μέσω τουριστικής περιόδου, σε ένα μοναδικό θέαμα καθώς σε αυτούς αναμένεται να συμμετάσχουν υψηλού επιπέδου αθλητές και αθλήτριες από την Ελλάδα και το εξωτερικό (πρωταθλητές και πρωταθλήτριες Ελλάδος, συμμετέχοντες σε διεθνή τουρνουά κλπ).
Οι εγγραφές πραγματοποιούνται αποκλειστικά μέσω του Μητρώου Beach Volley της ΕΟΠΕ. https://bit.ly/eopemitroo (οδηγίες εγγραφής στο Μητρώο https://bit.ly/eopeminst) έως και τη Δευτέρα 14 Ιουλίου στις 14:00.
Οι κανονισμοί των αγώνων είναι αναρτημένοι στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΟΠΕ (https://bit.ly/pobv2025), ενώ το αναλυτικό πρόγραμμα των αγώνων καθώς και περισσότερες πληροφορίες θα αναρτώνται στην ιστοσελίδα του τουρνουά www.plomaribv.gr.