1

Ενημέρωση για τη διάθεση προσκλήσεων για την εκδήλωση «Ίστατο Η Μήτηρ» τη Μεγάλη Τετάρτη 1 Μαΐου

Ενημερώνουμε τους συνδημότες και τις συνδημότισσές μας, πως για τη μουσική εκδήλωση με τίτλο «Ίστατο Η Μήτηρ», που διοργανώνει η Αντιδημαρχία Πολιτισμού του Δήμου Μυτιλήνης την Μεγάλη Τετάρτη 1 Μαΐου στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης, θα διατίθενται δωρεάν προσκλήσεις από το ταμείο του ΔΘ την Παρασκευή 26 Απριλίου Παρασκευή στο διάστημα 10:00 – 13:00 και 18:00 – 20:00 και τη Μεγάλη Δευτέρα 29 Απριλίου στο διάστημα 10:00 – 13:00 και έως την εξάντλησή τους.

Θυμίζουμε, πως στην εκδήλωση θα παρουσιαστεί το έργο Stabat Mater του Τζοβάννι Μπαττίστα Περγκολέζι και ηπειρώτικα μοιρολόγια και θα πραγματοποιηθούν δύο (2) παραστάσεις τη Μ. Τετάρτη 1 Μαΐου στις 18:30 και στις 21:00.

Θα συμμετέχουν η υψίφωνος Βιβή Συκιώτη και η μεσόφωνος Μάιρα Γεωργάρου, με αφηγήτρια την ηθοποιό Χριστίνα Αλεξανιάν σε ποιητικά κείμενα του Δημήτρη Τζουβάλη, μαζί με τη Δημοτική Χορωδία «Νίκος Μυρογιάννης» του Δήμου Μυτιλήνης σε μουσική διδασκαλία της Λίας Κεφαλά και την Παιδική Χορωδία «Animato Youth Voices» σε μουσική διδασκαλία της Νεκταρίας Λαγκαδινού και της Στρατονίκης Καρδακάρη, που θα συνοδεύει ορχήστρα μουσικής δωματίου. Την μουσική διεύθυνση της εκδήλωσης υπογράφει ο Θοδωρής Λεμπέσης.