1

Αυτοψία του Δημάρχου Μυτιλήνης Παναγιώτη Χριστόφα στο έργο της ασφαλτόστρωσης του δρόμου Καγιάνι – Λουτρά

Αυτοψία στο έργο της βελτίωσης βατότητας και ασφαλτόστρωσης των αγροτικών δρόμων από τον οικισμό των Λουτρών μέχρι τον οικισμό των Ταξιαρχών (Καγιάνι) και από τον οικισμό της Αγίας Μαρίνας προς την περιοχή «Βουρνάζων Τούμπα» πραγματοποίησε το πρωί της Δευτέρας 15 Ιανουαρίου ο Δήμαρχος Μυτιλήνης, Παναγιώτης Χριστόφας, μαζί με τον προϊστάμενο και την επιβλέπουσα μηχανικό της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Μυτιλήνης, συνοδευόμενοι από τους Προέδρους των Δημοτικών Κοινοτήτων  Λουτρών, Ταξιαρχών και Αγίας Μαρίνας.

Το έργο είχε ενταχθεί και συμβασιοποιηθεί από την προηγούμενη Δημοτική Αρχή με χρηματοδότηση από το Πρόγραμμα “Αντώνης Τρίτσης”. Μέχρι σήμερα έχουν ολοκληρωθεί οι προβλεπόμενες εργασίες και η ασφαλτόστρωση στο πρώτο τμήμα του δρόμου από τα Λουτρά προς το Καγιάνι μήκους 1,7 χλμ, ενώ σύντομα θα ολοκληρωθούν τα τεχνικά έργα και στο υπόλοιπο τμήμα ώστε να ακολουθήσει η ασφαλτόστρωσή του.

Τον επόμενο μήνα, θα γίνει έναρξη των εργασιών στους αγροτικούς δρόμους Αγίας Μαρίνας – «Βουρνάζων Τούμπα» και «Θερμοκήπια», συνολικού μήκους 2,4 χιλιομέτρων, με σκοπό το σύνολο του έργου να έχει ολοκληρωθεί εντός του πρώτου εξαμήνου του 2024.