1

Μίσθωση ακινήτου – οικοπέδου με σκοπό δημιουργία ανοιχτού χώρου στάθμευσης οχημάτων στην Κοινότητα Λουτρών του Δήμου Μυτιλήνης

Ο Δήμαρχος Μυτιλήνης προκηρύσσει επαναληπτική δημοπρασία, μειοδοτική, φανερή και προφορική, για την μίσθωση ακινήτου – οικοπέδου με σκοπό δημιουργία ανοιχτού χώρου στάθμευσης οχημάτων στην Κοινότητα Λουτρών του Δήμου Μυτιλήνης.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους σε προθεσμία επτά (7) ημερών από την δημοσίευση της περίληψης της επαναληπτικής διακήρυξης, καταθέτοντας την αίτηση και τα δικαιολογητικά συμμετοχής, σε σφραγισμένο φάκελο ο οποίος συνοδεύεται από αίτηση συμμετοχής στη δημοπρασία (εκτός του φακέλου) στο Πρωτόκολλο του Δήμου Μυτιλήνης (Ελ. Βενιζέλου 13-17, Μυτιλήνη), υπόψη Τμήματος Δημοτικής Περιουσίας & Κληροδοτημάτων  προκειμένου να λάβει αριθμό πρωτοκόλλου. 

Πληροφορίες για τη δημοπρασία καθώς και αντίγραφο της διακήρυξης παρέχονται από το Τμήμα Δημοτικής Περιουσίας & Κληροδοτημάτων του Δήµου Μυτιλήνης (Ελ. Βενιζέλου 13,17 Μυτιλήνη, 1ος όροφος, τηλ.2251350515, -579) κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Αναλυτικά: