1

Ασφαλτόστρωση Δημοτικής οδού από ελαιοτριβείο Παπαδέλλη έως Αγ. Γεώργιο στη ΔΕ Λουτροπόλεως Θερμής

ΠΡΟΣ: (Μέσω Ε.Σ.Η.Δ.Η.Σ.)

 

·         ΑΨΟΚΑΡΔΟΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ

·         ΤΕΧΝΗΜΑ ΑΙΓΑΙΟΥ Α.Ε.

·         ΜΑΝΤΖΑΡΗΣ Χ.-ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ Μ. Ο.Ε. με δ.δ. ΔΥΝΑΜΙΚΗ Ο.Ε.

                                                                                                      ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

(με τη διαδικασία της απευθείας ανάθεσης του Δημάρχου)

 

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ «ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΟΔΟΥ ΑΠΟ ΕΛΑΙΟΤΡΙΒΕΙΟ ΠΑΠΑΔΕΛΛΗ ΕΩΣ ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟ ΣΤΗ Δ.Ε. ΛΟΥΤΡΟΠΟΛΗΣ ΘΕΡΜΗΣ»

ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΝ 118 ΚΑΙ 120 ΤΟΥ Ν. 4412/2016, ΟΠΩΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΙΣΧΥΕΙ

 

Ο Δήμαρχος Μυτιλήνης έχοντας υπόψη :

ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ

 

Τους ενδιαφερόμενους που πληρούν τις προϋποθέσεις που προβλέπονται από την εν ισχύ νομοθεσία για την ανάθεση του έργου, να υποβάλλουν τις προσφορές τους, μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr του ΟΠΣ ΕΣΗΔΗΣ, σε ηλεκτρονικό φάκελο του υποσυστήματος «ΕΣΗΔΗΣ- ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΡΓΑ», σύμφωνα με τους παρακάτω όρους:

Άρθρο 1: Περιγραφή και προϋπολογισμός του έργου

Το έργο με τίτλο: «ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΟΔΟΥ ΑΠΟ ΕΛΑΙΟΤΡΙΒΕΙΟ ΠΑΠΑΔΕΛΛΗ ΕΩΣ ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟ ΣΤΗ Δ.Ε. ΛΟΥΤΡΟΠΟΛΗΣ ΘΕΡΜΗΣ», θα εκτελεστεί στη Δ.Ε. Λουτρόπολης Θερμής του Δήμου Μυτιλήνη και αφορά στην εκτέλεση εργασιών για την ασφαλτόστρωση της δημοτικής οδού από Ελαιοτριβείο Παπαδέλλη έως Αγ. Γεώργιο στη Δ.Ε. Λουτρόπολης Θερμής. (CPV: 45233222-1 Κατασκευαστικές εργασίες για έργα οδοστρωσίας και ασφαλτόστρωσης). Η συνολική προθεσμία εκτέλεσης του έργου, ορίζεται σε τρείς (3) μήνες από την ημέρα υπογραφής της σύμβασης. Το έργο χρηματοδοτείται από Πιστώσεις του Προγράμματος ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ (K.A.Ε. 64.7333.0014) και υπόκειται σε όλες τις σχετικές κρατήσεις υπέρ τρίτων και Δημοσίου, νόμιμους φόρους, τέλη, εισφορές κλπ..

Ο Προϋπολογισμός του έργου (εκτιμώμενη αξία της σύμβασης) ανέρχεται σε 60.000,00 € πλέον Φ.Π.Α. 17%, 70.200,00 με Φ.Π.Α. 17%.

 

Αναλυτικά 

Η Μελέτη