1

Οι θριαμβευτές του Euro 2004 επισκέφθηκαν τον Δήμαρχο Μυτιλήνης

Ο Δήμαρχος Μυτιλήνης, Στρατής Κύτελης, υποδέχθηκε σήμερα στο γραφείο του στο Παλαιό Δημαρχείο αντιπροσωπεία των “Legends 2004”, της ιστορικής ομάδας που κατέκτησε το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου στην Πορτογαλία.

Οι Τάκης Φύσσας (αρχηγός), Γιώργος Καραγκούνης, Αντώνης Νικοπολίδης, Φάνης Κατεργιαννάκης, Βασίλης Λάκης, Παντελής Καφές, Δημήτρης Παπαδόπουλος, Άγγελος Χαριστέας, Στέλιος Βενετίδης, Νίκος Νταμπίζας βρίσκονται στη Μυτιλήνη για να συμμετάσχουν σε τουρνουά που θα γίνει αύριο Σάββατο (09-07-2022) στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης, σε συνεργασία με την UEFA, δείχνοντας το κοινωνικό τους πρόσωπο.

Παρόντες στην συνάντηση ήταν και ο Παναγιώτης Πιττός, Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Αθλητισμού και Πολιτισμού, καθώς και ο Μυτιληνιός παλαίμαχος διεθνής ποδοσφαιριστής Χάρης Γράμμος.

Ο Δήμαρχος, αφού καλωσόρισε τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές, τους συνεχάρη για τον ιστορικό θρίαμβό τους στα γήπεδα της Πορτογαλίας το 2004 και τους ευχαρίστησε για την παρουσία τους στο νησί, τονίζοντας τη σημασία τέτοιων εκδηλώσεων.

Οι παίκτες έμειναν ενθουσιασμένοι από τις ομορφιές του νησιού και εξεδήλωσαν την επιθυμία τους να το επισκεφτούν σύντομα με τις οικογένειές τους. Ο Δήμαρχος προσέφερε στους “Legends 2004” αναμνηστικά δώρα και τους απηύθυνε πρόσκληση για έναν αγώνα στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης με ομάδα της επιλογής τους, πρόταση που έγινε δεκτή από τους πρώην διεθνείς ποδοσφαιριστές.