1

Συνάντηση του Δημάρχου Μυτιλήνης με αντιπροσωπεία του Ν.Ο.Μ.

Την Τρίτη 15 Φεβρουαρίου, ο Δήμαρχος Μυτιλήνης, Στρατής Κύτελης, υποδέχθηκε στο Παλαιό Δημαρχείο αντιπροσωπεία του Δ.Σ. του Ναυτικού Ομίλου Μυτιλήνης (ΝΟΜ) και συγκεκριμένα τον Πρόεδρο, Τάσο Μπαλή, την Έφορο Κωπηλασίας, Ελένη Περόγλου, την Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων, Δημητράκα Αρετή-Θεοδώρα και το μέλος Καρακωνσταντή Ευστράτιο.
Οι Εκπρόσωποι του ΝΟΜ ενημέρωσαν τον Δήμαρχο για την πορεία του Συλλόγου και τις επιτυχίες των αθλητών του σε Εθνικό και Διεθνές επίπεδο, αλλά και για τα μελλοντικά σχέδια της Διοίκησης για την ανάπτυξη του εμβληματικότερου Ναυταθλητικού Ομίλου του νησιού μας, που παρεμπιπτόντως συμπληρώνει φέτος 90 χρόνια από την ίδρυσή του.
Η ανάδειξη του Ομίλου, αυτή την χρονιά-ορόσημο, αποτελεί σημαντικό στόχο για το Δ.Σ. και για τον λόγο αυτό διεκδίκησε και ανέλαβε την διεξαγωγή των Αιγαιοπελαγίτικων Αγώνων, με συμμετοχή σωματείων από όλη τη Ελλάδα. Επίσης, αθλητές του συμμετέχουν και φέτος με πολλές αξιώσεις στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, ενώ ξεχωρίζει η πρωταθλήτρια και Βαλκανιονίκης Μιλένα Κοντού, με παρουσία και στα κλιμάκια της Εθνικής Ομάδας.
Ο Δήμαρχος Μυτιλήνης, αφού συνεχάρη το Δ.Σ. του Ομίλου για τις έως τώρα προσπάθειες του, δήλωσε ότι θα είναι αρωγός του ΝΟΜ και ζήτησε από τους εκπροσώπους του να καταθέσουν αίτημα για οικονομική ενίσχυση στα έξοδα μετακινήσεων των αθλητών. Παράλληλα, ο Δήμαρχος δεσμεύτηκε ότι θα κάνει ό,τι είναι δυνατόν από την πλευρά του για να βοηθήσει στην προσπάθεια του Συλλόγου σε επίπεδο αγοράς εξοπλισμού, αλλά και επισκευής των εγκαταστάσεών του.