1

Ανάρτηση αποτελεσμάτων για την υπ’ αριθμ. ΣΟΧ 1/2021 ανακοίνωση, που αφορά πρόσληψη προσωπικού Ι.Δ.Ο.Χ. 8-μηνης διάρκειας

Αναρτήθηκαν σήμερα 2/2/2022, ημέρα Τετάρτη και ώρα 8:00 π.μ. στον πίνακα ανακοινώσεων του Δήμου Μυτιλήνης, στη Μυτιλήνη, οδός Ελευθερίου Βενιζέλου, αριθμός 13-17, μετά από εντολή του Δημάρχου, οι πίνακες κατάταξης και επιλογής, που αφορούν στην πρόσληψη προσωπικού, σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. ΣΟΧ 1/2021 με αριθμ. πρωτ. ΔΔΥ/35613/16-11-2021 ανακοίνωση και αφορά στην πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (οκτάμηνης διάρκειας), συνολικά τεσσάρων (4) ατόμων, για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του Δήμου Μυτιλήνης.

 Συγκεκριμένα αναρτήθηκαν οι εξής πίνακες:

  1. Πίνακες κατάταξης υποψηφίων
  2. Ονομαστικές καταστάσεις υποψηφίων
  3. Πίνακες απορριπτέων
  4. Πίνακες προσληπτέων

Για τη διευκόλυνση του κοινού, όλοι οι ανωτέρω πίνακες, είναι διαθέσιμοι και ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας του Δήμου Μυτιλήνης εδώ .

Κατά των πινάκων αυτών, επιτρέπεται στους ενδιαφερόμενους η άσκηση ένστασης, μέσα σε αποκλειστική προθεσμία δέκα (10) ημερών (υπολογιζόμενες ημερολογιακά), η οποία αρχίζει από την επόμενη ημέρα της ανάρτησής τους στον διαδικτυακό μας τόπο (ήτοι έως 12/2/2022). Η ένσταση υποβάλλεται αποκλειστικά με ηλεκτρονικό τρόπο στο ΑΣΕΠ στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (prosl.enstasi@asep.gr) και, για να εξεταστεί, πρέπει να συνοδεύεται από αποδεικτικό καταβολής παραβόλου είκοσι ευρώ (20 €), που έχει εκδοθεί είτε μέσω της εφαρμογής του ηλεκτρονικού παραβόλου (e-παράβολο), βλ. λογότυπο «ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΠΑΡΑΒΟΛΟ» στον διαδικτυακό τόπο του ΑΣΕΠ (www.asep.gr), είτε από Δημόσια Οικονομική Υπηρεσία (Δ.Ο.Υ.).  Ο υποψήφιος πρέπει να αναγράψει τον κωδικό/αριθμό του παραβόλου στην ένσταση και να καταβάλει το αντίτιμο του ηλεκτρονικού παραβόλου μέχρι τη λήξη προθεσμίας υποβολής των ενστάσεων. Σε περίπτωση που η υποβληθείσα ένσταση γίνει δεκτή, το καταβληθέν ποσό επιστρέφεται στον ενιστάμενο.