1

Πλήρωση 1 θέσης Ειδικού Συμβούλου που θα απασχολείται στο Δήμο Μυτιλήνης

Ο Δήμαρχος Μυτιλήνης καλεί τους /τις ενδιαφερόμενους/νες να υποβάλλουν σχετική αίτηση με σύντομο βιογραφικό σημείωμα και αποδεικτικά των προσόντων τους, σχετικά με την πλήρωση μιας (01) θέσης Ειδικού Συμβούλου που θα απασχολείται στο Δήμο για την παροχή συμβουλών και εξειδικευμένων απόψεων:

α). σε θέματα φυσικής αγωγής, άθλησης και ειδικότερα για την προώθηση του μαζικού αθλητισμού στους νέους και τη διοργάνωση αθλητικών εκδηλώσεων, ημερίδων κλπ.

β). σε θέματα χρήσης των ποδοσφαιρικών γηπέδων και ενέργειες σχετικά με την αναβάθμιση της υφιστάμενης κατηγοριοποίησής τους, και

γ). σε θέματα λειτουργίας των αθλητικών συλλόγων – σωματείων και συνεργασίας τους με τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου καθώς και της χορήγησης των σχετικών επιχορηγήσεων.

Το συμβουλευτικό έργο απευθύνεται στο Δήμαρχο, το Δημοτικό Συμβούλιο και τις επιτροπές του Δήμου Μυτιλήνης (Οικονομική, Εκτελεστική, Επιτροπή Ποιότητας Ζωής).

Οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων θα συνοδεύονται επίσης με :

  1. Βιογραφικό Σημείωμα και οποιοδήποτε άλλο έγγραφο τεκμηριώνει τη ζητούμενη επαγγελματική εμπειρία.
  2. Υπεύθυνη Δήλωση κατά το άρθρο 8 του Ν.1599/1986 στην οποία να δηλώνεται ότι πληρούνται τα γενικά προσόντα διορισμού (άρθρα 11 έως και 17 του Ν.3584/2007). Τα σχετικά δικαιολογητικά θα κατατεθούν μόνο κατά την πρόσληψη.
  3. Αντίγραφο βασικού τίτλου σπουδών
  4. Αντίγραφα γνώσης ξένων γλωσσών και γνώσης Η/Υ επίσημα μεταφρασμένα.
  5. Φωτοαντίγραφο Αστυνομικής Ταυτότητας
  6. Οποιασδήποτε κατά την κρίση τους δικαιολογητικά

Τα ανωτέρω δικαιολογητικά θα κατατίθενται εντός (10) ημερών από τη δημοσίευση της παρούσας και συγκεκριμένα μέχρι και την 07.02.2022, στα γραφεία του Δήμου, (Κεντρικό  Δημαρχείο Ταχ. Δ/νση  Ελευθερίου Βενιζέλου 13-17 Μυτιλήνη, αρμόδιοι υπάλληλοι κα. Ευμορφία Τυρή τηλ. 2251350596, κα. Βασίλα Άννα τηλ. 2251350603 κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Αναλυτικά η δημόσια γνωστοποίηση .