1

Eπαναληπτικός φανερός πλειοδοτικός διαγωνισμός για την εκμίσθωση 2 ακινήτων (κυλικείων) του Ν.Π.Δ.Δ . Αθλητικός και Πολιτιστικός Οργανισμός Δήμου Μυτιλήνης  

Το Ν.Π.Δ.Δ . Αθλητικός και Πολιτιστικός Οργανισμός Δήμου Μυτιλήνης

Προκηρύσσει 

Επαναληπτικό Δημόσιο Πλειοδοτικό Διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές για την εκμίσθωση 2 Κυλικείων που βρίσκονται στην οδό Πεσματζόγλου 1, στη Βόρεια πλευρά του Δημοτικού Σταδίου Μυτιλήνης, εμβαδού 23,75 τ.μ. το πρώτο και στο κλειστό γυμναστήριο Μυτιλήνης στη Νεάπολη το δεύτερο εμβαδού 10,30 τ.μ.

Ο Διαγωνισμός και η αποσφράγιση των προσφορών θα γίνει στα Γραφεία του Ν.Π.Δ.Δ.» ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΔΗΜΟΥ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ» οδός Πεσματζόγλου 1, στις 10 Ιανουαρίου 2022 ημέρα Δευτέρα και ώρα 12:00 π.μ.(ώρα λήξης παραλαβής των προσφορών), ενώπιον της Επιτροπής Διενέργειας του Διαγωνισμού.

Το ελάχιστο όριο πρώτης προσφοράς (μηνιαίου μισθώματος) ορίζεται στο ποσό των εκατόν πενήντα  ευρώ (150,00€) για το Αναψυκτήριο – Κυλικείο του Δημοτικού Σταδίου Μυτιλήνης, και (100,00) για το κυλικείο στο κλειστό Γυμναστήριο στη Νεάπολη Μυτιλήνης.

Η παρούσα περίληψη διακήρυξης να αναρτηθεί αμελλητί στη Διαύγεια και στην ιστοσελίδα του Δήμου Μυτιλήνης, και να δημοσιευθεί νομίμως στις προβλεπόμενες εφημερίδες πέντε (10) ημέρες πριν τη διενέργεια της δημοπρασίας.

Περισσότερες πληροφορίες καθώς και η Διακήρυξη, στο τηλέφωνο 22510 24244, αρμόδιο γραφείο του ΝΠΔΔ, ΤΜΗΜΑ Δ/ΚΩΝ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ. (Υπεύθυνος Ευστράτιος Γεωργαντής).

Αναλυτικά η πρόσκληση

 

Ο Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. ΑΠΟΔΜ
 

            Παναγιώτης Πιττός