1

Ξεκινούν τα μαθήματα στο Κοινωνικό Φροντιστήριο

Από τον Σύνδεσμο Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Δήμων Μυτιλήνης & Δυτικής Λέσβου γίνεται γνωστό ότι θα ξεκινήσουν τα μαθήματα για το Κοινωνικό Φροντιστήριο στα εξής μαθήματα:

– Ιστορία Κατεύθυνσης Γ΄ Λυκείου

– Αρχαία Κατεύθυνσης (άγνωστο κείμενο) Γ΄ Λυκείου

– Αρχαία Γ΄ Γυμνασίου

Καλούμε τους μαθητές που φοιτούν σε αυτές τις τάξεις και θέλουν να παρακολουθήσουν μαθήματα στο Κοινωνικό Φροντιστήριο για το σχολικό έτος 2021-2022, να υποβάλουν αίτηση μαζί με το εκκαθαριστικό του έτους 2020.

Δικαίωμα υποβολής αίτησης έχουν οι μαθητές που το οικογενειακό τους εισόδημα δεν υπερβαίνει τις 8.000 ευρώ με ένα παιδί, τις 10.000 ευρώ με δύο παιδιά κ.λ.π.. Θα συνεκτιμηθούν κοινωνικά κριτήρια (παιδιά μονογονεϊκών, πολύτεκνων οικογενειών). Ως εκ τούτου παρακαλούνται οι γονείς που διαθέτουν ανάλογα αποδεικτικά, να προσκομίσουν αντίγραφα τους μαζί με την αίτηση.

Σημειώνουμε ότι θα ακολουθηθούν όλα τα απαραίτητα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Οι αιτήσεις υποβάλλονται εργάσιμες ώρες και ημέρες στην διεύθυνση Αγίας Ειρήνης 10 (Υπεύθυνη κ. Βάσω Λαγουτάρη) μέχρι τις 08/10/2021.

Υπενθυμίζεται ότι το Κοινωνικό Φροντιστήριο του Δήμου Μυτιλήνης λειτουργεί με εθελοντές καθηγητές και μέχρι στιγμής η συμμετοχή των καθηγητών δεν επαρκεί για την κάλυψη όλων των τμημάτων. Παρακαλούμε θερμά τους εκπαιδευτικούς με τις παρακάτω ειδικότητες (Φιλόλογους, Μαθηματικούς, Φυσικούς) να δηλώσουν συμμετοχή, έτσι ώστε να βοηθηθούν όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά.