1

Παρουσία του Δημάρχου Μυτιλήνης ο καθιερωμένος αγιασμός στο ανακαινισμένο Δημοτικό Σχολείο Μόριας

Ο Δήμαρχος Μυτιλήνης, Στρατής Κύτελης, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο της Μόριας, Γιάννη Μαστρογιάννη, με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, παρευρέθηκε στην τελετή Αγιασμού στο Δημοτικό Σχολείο Μόριας.

Το σχολείο, χάρη στις ενέργειες του Δημάρχου Μυτιλήνης και της Αντιδημαρχίας Τεχνικών Υπηρεσιών, αναβαθμίστηκε ενεργειακά και παραδόθηκε έγκαιρα, με αποτέλεσμα σήμερα να έχουμε ένα σχολείο με άρτια υλικοτεχνική υποδομή που εξυπηρετεί την μαθητική και εκπαιδευτική κοινότητα. Παράλληλα, παραδόθηκε πλήρως ανακαινισμένο με νέο τάπητα το γήπεδο μπάσκετ του σχολείου.

Ο Δήμαρχος, αφού συνομίλησε με γονείς και εκπαιδευτικούς και ευχήθηκε στους μαθητές Καλή Σχολική Χρονιά και Καλή Πρόοδο, στάθηκε στη σημασία τήρησης των μέτρων υγιεινής, για την προστασία όλων από τον COVID-19, ενώ όπως τόνισε: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας υποδεχόμαστε σε ένα πλήρως ανακαινισμένο σχολείο που καλύπτει απόλυτα τις ανάγκες μαθητών και εκπαιδευτικών. Να είστε βέβαιοι ότι ο Δήμος και εγώ προσωπικά θα συνεχίσουμε να βρισκόμαστε κοντά σας σε ό,τι χρειάζεται η Κοινότητα».