1

Συγχαρητήρια του Δημάρχου Μυτιλήνης στους επιτυχόντες των Πανελλαδικών και το μήνυμα σε όλους τους υποψηφίους

Συγχαρητήρια στους επιτυχόντες των Πανελλαδικών Εξετάσεων έδωσε ο Δήμαρχος Μυτιλήνης, Στρατής Κύτελης, στέλνοντας και ένα μήνυμα προς όλους τους υποψηφίους.

«Μια δύσκολη και επίπονη προσπάθεια για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών εξετάσεων έφθασε στο τέλος της. Ο αγώνας και οι κόποι όλων αυτών των χρόνων σήμερα επιβραβεύεται με τον καλύτερο τρόπο. Θα ήθελα να δώσω στον καθένα ξεχωριστά από τους επιτυχόντες τα θερμά μου συγχαρητήρια για την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Συγχαρητήρια όμως αξίζουν και σε αυτούς που φέτος προσπάθησαν αλλά δεν τα κατάφεραν. Πάντα υπάρχει μια δεύτερη ευκαιρία ή μια εναλλακτική επιλογή.

Τα αποτελέσματα για τους υποψηφίους από το Δήμο Μυτιλήνης αλλά και από όλο το νησί απέδειξαν ότι οι επιτυχίες των υποψηφίων της Λέσβου συνεχίζουν την παράδοση με τις υψηλές επιδόσεις και φέτος.

Οι γονείς, οι εκπαιδευτικοί , αλλά και όλοι εμείς είμαστε περήφανοι για αυτές τις επιτυχίες των συμπολιτών μας νέων φοιτητών. Ο τόπος μας έχει ανάγκη από νέους επιστήμονες, που κάποια στιγμή, από όποια θέση κι αν βρεθούν ελπίζουμε και αναμένουμε να συμβάλουν κι αυτοί με τη σειρά τους στην ανάπτυξη του.

Προς το παρόν όμως, φίλες και φίλοι επιτυχόντες, ετοιμάστε τις βαλίτσες σας και εγγραφείτε στη σχολή σας, χαρείτε την επιτυχία σας και ζήστε τις εμπειρίες των φοιτητικών χρόνων.

Φέτος, έτσι κι αλλιώς, είναι η χρονιά σας», τόνισε ο Δήμαρχος Μυτιλήνης.