1

Πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του βιβλίου «Συλλογή Γιάννη Γιαννέλλη – Θεοδοσιάδη» με τους πίνακες που κοσμούν το Παλαιό Δημαρχείο

Στον χώρο που φιλοξενείται η 1η Έκθεση Βιβλίου «Στράτης Μυριβήλης» του Δήμου Μυτιλήνης, δίπλα στο Δημοτικό Θέατρο, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης 25 Αυγούστου η παρουσίαση του βιβλίου του Γιάννη Γιαννέλλη με τίτλο «Συλλογή Γιάννη Γιαννέλλη – Θεοδοσιάδη», από τις Εκδόσεις Αιολίδα.

Στο βιβλίο αποτυπώνονται πίνακες της συλλογής του κ. Γιαννέλλη, οι οποίοι κοσμούν το Παλαιό Δημαρχείο Μυτιλήνης και αποτελούν δωρεά και μόνιμη έκθεση έργων τέχνης.

Το «παρών» στην παρουσίαση έδωσαν και μίλησαν για το βιβλίο, μαζί με τον κ. Γιαννέλλη, ο Δήμαρχος Μυτιλήνης, Στρατής Κύτελης, ο Περιφερειάρχης Β. Αιγαίου, Κώστας Μουτζούρης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Δημοσθένης Χατζηγιάννης, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Παναγιώτης Τσακύρης, ο εκπρόσωπος των εκδόσεων «Αιολίδα», Μανόλης Μανώλας, ο επιμελητής της έκδοσης, Παναγιώτης Σκορδάς, καθώς και πλήθος κόσμου.

Ο κ. Γιαννέλλης αποκάλυψε, μάλιστα, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ότι σκοπεύει να δωρίσει και άλλα έργα από τη συλλογή του στο Δήμο Μυτιλήνης.

Μετά την παρουσίαση, ακολούθησε ξενάγηση των παρευρισκομένων στην πλούσια συλλογή έργων τέχνης στο Παλαιό Δημαρχείο.