1

Αντικαταστάθηκαν τα παλιά παγκάκια στο Πάρκο Αγίας Ειρήνης και στον αύλειο χώρο του Δημαρχείου

Ο Δήμος Μυτιλήνης και συγκεκριμένα η Αντιδημαρχία Περιβάλλοντος, Πρασίνου & Ποιότητας Ζωής, σε συνεργασία με τη ΔΕΔΑΠΑΛ και στο πλαίσιο της προσπάθειας εξωραϊσμού και αναβάθμισης της εικόνας της πόλης, προχώρησε στην αντικατάσταση των παλαιών και φθαρμένων παγκακιών που υπήρχαν στο Πάρκο Αγίας Ειρήνης, καθώς και στον αύλειο χώρο του κτηρίου του Δημαρχείου της Μυτιλήνης.

Στους παραπάνω χώρους τοποθετήθηκαν καινούργια καλαίσθητα παγκάκια, ενώ παράλληλα πραγματοποιήθηκαν εργασίες επισκευής σε καλάθια απορριμμάτων, με σκοπό την πλήρη λειτουργικότητα και καλαισθησία του εν λόγω εξοπλισμού.

Να τονίσουμε ότι, το προηγούμενο διάστημα παραδόθηκαν σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου Μυτιλήνης παγκάκια, ενώ σύντομα θα δοθούν στις Δ.Ε. και καλάθια απορριμμάτων.

«Συνεχίζοντας τις εργασίες αναβάθμισης του αστικού μας εξοπλισμού, τοποθετούμε νέα παγκάκια όπου υπήρχε έλλειψη, αντικαθιστώντας παράλληλα παγκάκια που είχαν υποστεί φθορές. Κύριο μέλημά μας είναι η βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών, καθώς και η εξυπηρέτηση των επισκεπτών με οργανωμένες παρεμβάσεις ουσίας», δήλωσε σχετικά ο Αρμόδιος Αντιδήμαρχος Κώστας Κουνέλλης, ευχαριστώντας παράλληλα τους υπαλλήλους που συνέβαλαν σ’ αυτή την προσπάθεια.