1

Αντικατάσταση κόμβου φωτεινών σηματοδοτών λόγω βλάβης

Το πρόβλημα με τις διαρκείς βλάβες, κατά το τελευταίο διάστημα, στους φωτεινούς σηματοδότες, στις οδούς, πλησίον του Δημοτικού Σταδίου, Ηλία Βενέζη (απέναντι) και Βύρωνα Καραπαναγιώτη (στην άνοδο), έχει επιδεινωθεί, παρά τις συνεχείς επισκευαστικές προσπάθειες των συνεργείων της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Μυτιλήνης αλλά και του συντηρητή εργολάβου.

Η αιτία αυτής της κατάστασης είναι η παλαιότητα των πλακετών των φωτεινών σηματοδοτών, γεγονός που καθιστά επιτακτική την ολική αντικατάσταση των συγκεκριμένων σηματοδοτών στον κόμβο αυτό.

Ήδη η Αντιδημαρχία Τεχνικών Υπηρεσιών, μόλις ανέκυψε το πρόβλημα, προχώρησε στην παραγγελία αγοράς νέων φωτεινών σηματοδοτών μαζί με ηλεκτρονικό ρυθμιστή (πλακέτας).

Λόγω, λοιπόν, των αντικειμενικών δυσκολιών για την προμήθεια του όλου συστήματος, οι εν λόγω φωτεινοί σηματοδότες θα παραμείνουν εκτός λειτουργίας για το επόμενο διάστημα. Υπολογίζεται ότι, στο τέλος αυτού του μήνα, θα ολοκληρωθεί η προμήθεια και θα αποκατασταθεί η βλάβη. Γι’ αυτό, μέχρι τότε, ζητούμε την κατανόηση αλλά προπάντων την ΠΡΟΣΟΧΗ και την υπομονή των συνδημοτών μας.