1

Ο Δήμος Μυτιλήνης στηρίζει τον Συνεταιρισμό Μεσοτόπου μετά την καταστροφή των εγκαταστάσεών του από πυρκαγιά

Η είδηση με τις τεράστιες ζημιές που προκάλεσε η φωτιά στις εγκαταστάσεις του Συνεταιρισμού Μεσοτόπου μας λύπησε βαθύτατα. Είμαστε σίγουροι ότι η καταστροφή αυτή θα αποτελέσει μια πρόκληση, η οποία θα χαλυβδώσει και θα πεισμώσει τους Μεσοτοπίτες που εδώ και 20 χρόνια έχουν δείξει πως ξέρουν να δημιουργούν και να πρωτοπορούν με ό,τι καταπιάνονται, με όχημα τον Συνεταιρισμό τους.

Ο Δήμαρχος Μυτιλήνης, Στρατής Κύτελης, επικοινώνησε με τη ψυχή του Συνεταιρισμού, Μαν. Κωνσταντιδέλλη, δηλώνοντας του την ηθική στήριξη του Δήμου Μυτιλήνης σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, αλλά και την υποστήριξη του σε ό,τι χρειαστεί για την επόμενη μέρα. Στην προσπάθεια επανεκκίνησης ο Δήμος Μυτιλήνης θα είναι δίπλα στον Συνεταιρισμό, ηθικά και υλικά και καλεί τους Μυτιληνιούς να στηρίξουν τώρα περισσότερο από κάθε άλλη φορά τον Συνεταιρισμό Μεσοτόπου, με αγορές των προϊόντων του.

«Είμαστε αλληλέγγυοι στη προσπάθειά σας, δεν είστε μόνοι σας», είναι το μήνυμα του Δήμου Μυτιλήνης προς τους ανθρώπους του Συνεταιρισμού Μεσοτόπου.