1

Επαναληπτική δημοπρασία για την εκμίσθωση δημοτικού ακινήτου στην Πηγή

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ

ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΟΥ ΠΛΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ  ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΜΙΣΘΩΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ

 

Προκηρύσσει  επαναληπτική δημοπρασία   φανερή, προφορική και πλειοδοτική για την εκμίσθωση του δημοτικού ακινήτου, που αναλυτικά περιγράφεται παρακάτω και καλεί τους ενδιαφερόμενους να εκδηλώσουν ενδιαφέρον.

 

Θέση ακινήτου          : Δημοτική Κοινότητα Πηγής .

Σύνορα γύρωθεν:   : α) Δημοτικός δρόμος Πηγής.

Μίσθιο ακίνητο          :  κατάστημα εμβαδού 125 τ.μ. εντός του οικισμού Πηγής Λέσβου 

                                  με τη διακριτική ονομασία  «ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΟ» , με αύλειο χώρο

                                  περίπου 300 τ.μ.

Αρ. μετρητή ΔΕΗ      :  55153305

 

Ημέρα, ώρα & τόπος : η δημοπρασία θα διεξαχθεί την   Δευτέρα 14 Ιουνίου 2021 , από ώρα 09:00 έως 10:00  στο Δημοτικό Κατάστημα Μυτιλήνης, στο 2o όροφο.

 

Ελάχιστο όριο πρώτης προσφοράς ορίζεται το ποσό των εκατό εβδομήντα ευρώ μηνιαίως (170 €/μήνα).

 

Η διάρκεια της εκμίσθωσης ορίζεται σε τρία (3) έτη  και αρχίζει από την ημερομηνία της υπογραφής του μισθωτηρίου συμβολαίου του εκμισθωμένου χώρου. Η διάρκεια της ως άνω μίσθωσης δύναται να παραταθεί άπαξ μέχρι έξι (6) έτη, ώστε να συμπληρωθεί κατ’ ανώτατο όριο εννεαετής μίσθωση.

 

Δικαιολογητικά συμμετοχής των ενδιαφερομένων στη δημοπρασία:

1) Φωτοτυπία αστυνομικής ταυτότητας ή άλλο ισόκυρο έγγραφο. Εφ’ όσον πρόκειται για νομικό πρόσωπο, θα πρέπει να κατατεθούν όλα τα έγγραφα νομιμοποίησης αυτού (καταστατικό εταιρείας, τροποποιήσεις, πιστοποιητικό Πρωτοδικείου κλπ) καθώς και παραστατικά εκπροσώπησης, όπως αναλυτικά αναφέρονται στη Διακήρυξη του Δημάρχου Λέσβου.

2) Βεβαίωση περί µη οφειλής στο Δήµο

3) Βεβαίωση περί μη οφειλής στο Δημόσιο

4) Βεβαίωση ασφαλιστικής ενημερότητας

5) Υπεύθυνη δήλωση Ν. 1599/1986  στην οποία να αναγράφεται

α) ότι έλαβε γνώση των όρων διακήρυξης εκμίσθωσης του ακινήτου (για το οποίο πλειοδοτεί) και τους αποδέχεται πλήρως και ανεπιφύλακτα

β) ότι έλαβε γνώση του ακινήτου (για το οποίο πλειοδοτεί) και της κατάστασης στην οποία αυτό βρίσκεται και την αποδέχεται  πλήρως και ανεπιφύλακτα

γ) ότι αποδέχεται τον εγγυητή με πλήρη προσδιοριστικά στοιχεία του καθώς και τον ΑΦΜ του

 δ) ότι δεν έχει καταδικαστεί για αδίκημα σχετικό με την άσκηση της επαγγελματικής του δραστηριότητας

 ε) (i) για φυσικά πρόσωπα: ότι δεν έχει κηρυχθεί σε πτώχευση & δεν έχει κινηθεί κατ’ αυτού διαδικασία κήρυξης σε πτώχευση ή (ii) για νομικά πρόσωπα: ότι δεν έχει κηρυχθεί σε πτώχευση, δεν βρίσκεται σε διαδικασία λύσης/ εκκαθάρισης/ αναγκαστικής διαχείρισης, δεν έχει κινηθεί κατ’ αυτού διαδικασία κήρυξης σε πτώχευση/διορισμού εκκαθαριστή.

6) Εγγύηση συμμετοχής αναγνωρισμένης Τράπεζας ή γραμμάτιο σύστασης παρακαταθήκης του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων, που ανέρχεται στο πόσο διακοσίων τεσσάρων  ευρώ  (204,00 ).

Ο εγγυητής πρέπει να προσκομίσει:

1) Φωτοτυπία αστυνομικής ταυτότητας ή άλλο ισόκυρο έγγραφο

2) Βεβαίωση περί µη οφειλής προς τον Δήµο

3) Βεβαίωση περί μη οφειλής προς το Δημόσιο

4) Υπεύθυνη δήλωση στην οποία να αναγράφεται ότι έλαβε γνώση των όρων την διακήρυξης και τους αποδέχεται πλήρως και ανεπιφύλακτα και ότι έλαβε γνώση του ακινήτου και της κατάστασης στην οποία αυτό βρίσκεται και την αποδέχεται πλήρως και ανεπιφύλακτα

 

Πληροφορίες για τους όρους, τα δικαιολογητικά συμμετοχής & αντίγραφα της διακήρυξης παρέχονται από το Τμήμα Δημοτικής Περιουσίας του Δήμου Μυτιλήνης (Ελ. Βενιζέλου 13-17 Μυτιλήνη, 1ος όροφος, τηλ.: 2251350579) και από τις αποκεντρωμένες υπηρεσίες του Δήμου στη Δ.Ε Λουτροπόλεως Θερμής  κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες. Η πλήρης διακήρυξη είναι αναρτημένη στην ιστοσελίδα του Δήμου Μυτιλήνης στη διεύθυνση http://www.mytilene.gr/category/prokiriksis.

Αναλυτικά 

Η Διακήρυξη 

 

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ

 

ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ ΚΥΤΕΛΗΣ