1

Νέο υπερσύγχρονο ταρτάν στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης από τη νέα σεζόν

Την τοποθέτηση νέου ελαστικού τάπητα (ταρτάν) στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης, ανακοίνωσε στη διάρκεια των Διασυλλογικών αγώνων στίβου, ο Δήμαρχος Μυτιλήνης, Στρατής Κύτελης.

Η προκήρυξη του διαγωνισμού ανάθεσης αναμένεται να γίνει τις επόμενες ημέρες. Λόγω του διεθνούς του χαρακτήρα, θ΄ απαιτηθεί διάστημα περίπου δύο μηνών, έως την έναρξη του έργου.

Έτσι, καλώς εχόντων των πραγμάτων, το Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης, τον Σεπτέμβριο θα έχει αποκτήσει ένα υπερσύγχρονο και με τις τελευταίες προδιαγραφές ελαστικό τάπητα (ταρτάν), έργο που θα συμβάλει τα μέγιστα στην ανάπτυξη του στίβου της Λέσβου, αλλά και τη δυνατότητα διεξαγωγής διεθνών αγώνων.

Την Κυριακή το απόγευμα, ο Δήμαρχος βρέθηκε στις κερκίδες του σταδίου, συνομίλησε με τους αθλητές και τους γονείς των αθλητών, δείχνοντας για μια ακόμη φορά το έκδηλο ενδιαφέρον του προς τους αθλητές του κλασικού αθλητισμού της Λέσβου. Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 8 και την Κυριακή 9 Μαΐου στη Μυτιλήνη, χωρίς την παρουσία θεατών, λόγω των υγειονομικών μέτρων που ισχύουν.

Ακόμη, ο Δήμαρχος Μυτιλήνης είχε επαφές και συζήτησε με μέλη της Επιτροπής Κριτών Κλασικού Αθλητισμού. Παράλληλα, τόνισε ότι το ενδιαφέρον του Δήμου Μυτιλήνης είναι αμέριστο και καταβάλλονται προσπάθειες επίλυσης των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν τόσο οι αθλητές, όσο και οι προπονητές, κριτές και συνοδοί των αθλητών.

Επίσης, ευχήθηκε καλή επιτυχία στους αθλητές, ενώ στη διάρκεια σύντομης συνομιλίας που είχε με την Όλγα Φιάσκα, δεσμεύθηκε ότι θα σταθεί στο πλευρό της στην μεγάλη προσπάθεια που κάνει για να συμμετάσχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.