1

Διαδικτυακή Εσπερίδα με θέμα την ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο

Η Τοπική Διοίκηση Λέσβου της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών διοργανώνει εκδήλωση με θέμα την ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο. Τώρα που η εξ αποστάσεως εκπαίδευση και εργασία έχουν μπει για τα καλά στη ζωή μας το θέμα γίνεται πιο επίκαιρο από ποτέ. Μαθητές αλλά και ενήλικες που μέχρι πρότινος δεν είχαν επαφή με τη χρήση Ηλεκτρονικού Υπολογιστή και του διαδικτύου, τώρα αναγκάζονται να τα χρησιμοποιούν για τις καθημερινές τους ανάγκες. Πόσο ασφαλής είναι όμως η χρήση των τεχνολογιών;

Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο Υποστράτηγος Ε.Α. Γιώργος Παπαπροδρόμου, ενώ θα συμμετέχουν εκπρόσωποι των τεσσάρων δήμων του Νομού Λέσβου και της εκπαιδευτικής κοινότητας της Λέσβου. Συγκεκριμένα θα συμμετέχουν η Δήμαρχος Αγ. Ευστρατίου, οι Αντιδήμαρχοι Πολιτισμού των Δήμων Μυτιλήνης και Δυτικής Λέσβου, ο Υπεύθυνος Πολιτισμού του Δήμου Λήμνου, η Περιφερειακή Διευθύντρια Εκπαίδευσης Βορείου Αιγαίου, οι Διευθυντές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λέσβου, εκπρόσωπος του Διαπεριφερειακού Θεματικού Δικτύου, ο Γεν. Γραμματέας της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Λέσβου και πέντε εκπαιδευτικοί Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης που υπηρετούν σε σχολεία της Λέσβου.

Η εκδήλωση θα διεξαχθεί διαδικτυακά την Κυριακή 07/03/2021 και ώρα 19:00 και θα μεταδοθεί σε live streaming στο YouTube στο κανάλι “IPA HELLENIC SECTION” ώστε να είναι προσβάσιμη σε κάθε πολίτη.

Επίσης, θα υπάρχει η δυνατότητα υποβολής ερωτήσεων μέσω του chat στο YouTube.