1

Ανακοίνωση πρόσληψης 32 ατόμων με σύμβαση εργασίας Ι. Δ.Ο.Χ.

Ο Δήμαρχος Μυτιλήνης ανακοινώνει ότι θα προσλάβει προσωπικό με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου συνολικού αριθμού τριάντα δύο (32) ατόμων, για την κάλυψη της ανάγκης προστασίας της δημόσιας υγείας από τις συνέπειες της πανδημίας του κορωνοϊού Covid – 19  της Δνσης Καθαριότητας και Ανακύκλωσης  του Δήμου Μυτιλήνης.

Όσοι  ενδιαφέρονται να προσληφθούν, με τους όρους που αναφέρονται παραπάνω, μπορούν να υποβάλλουν αίτηση με τους κάτωθι τρόπους.

  • να καταθέσουν τις αιτήσεις τους ηλεκτρονικά στο site του Δήμου Μυτιλήνης μέσω της φόρμας που έχει δημιουργηθεί για τη συγκεκριμένη προκήρυξη, εφόσον πληρούν τα γενικά προσόντα διορισμού που προβλέπονται για τους μόνιμους υπαλλήλους του πρώτου μέρους του ν. 3584/07 και έχουν την υγεία και την φυσική καταλληλότητα που θα τους επιτρέπει την εκτέλεση των καθηκόντων τους. (συνιστάται αυτός ο τρόπος για τους εργάτες καθαριότητας, δε χρειάζεται να επικοινωνείτε με την υπηρεσία για επιβεβαίωση βλέπουμε όλες τις αιτήσεις που υποβάλλονται με επιτυχία άμεσα)
  • να κατεβάσουν το έντυπο της αίτησης και της υπεύθυνης δήλωσης που υπάρχει στο site του Δήμου Μυτιλήνης (ειδικότερα www.mytilene.gr/ ηλεκτρονική ενημέρωση / προκηρύξεις/ Ανακοίνωση για την πρόσληψη 32 ατόμων για την κάλυψη της ανάγκης προστασίας της δημόσιας υγείας από τις συνέπειες της πανδημίας του κορωνοϊού Covid – 19 και αφού τα εκτυπώσουν και τα συμπληρώσουν να τα σκανάρουν και να τα αποστείλουν στο e-mail prosopikoumyt@gmail.com βάζοντας σαν θέμα το ονοματεπώνυμό τους. (Οι οδηγοί θα πρέπει να σκανάρουν και τα απαραίτητα δικαιολογητικά ήτοι τίτλος σπουδών, φωτοαντίγραφο άδειας οδήγησης, δικαιολογητικά απόδειξης εμπειρίας κλπ)

Οι  ενδιαφερόμενοι θα υποβάλλουν την αίτησή τους μέσα σε προθεσμία πέντε (5) ημερών από την επομένη της ανάρτησης της παρούσας ανακοίνωσης στο χώρο ανακοινώσεων του Δήμου Μυτιλήνης, ήτοι μέχρι και την Πέμπτη 21/1/2021 και ώρα 15:00.

Αναλυτικά:

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ
ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ ΚΥΤΕΛΗΣ