1

Προμήθεια, Τοποθέτηση και Εγκατάσταση Αθλητικού Εξοπλισμού για την Κατασκευή Αεροϋποστηριζόμενων Θόλων Αθλοπαιδιών (Γηπέδων Μπάσκετ και Βόλεϊ) στα Πάμφιλα, στον Σκόπελο και στο Πλωμάρι

Ο Δήμος Μυτιλήνης προκηρύσσει Ανοικτό Διαγωνισμό σε Διεθνές επίπεδο, με καταληκτική ημερομηνία κατάθεσης προσφορών την 1η Φεβρουαρίου 2021, για την «Προμήθεια, Τοποθέτηση και Εγκατάσταση Αθλητικού Εξοπλισμού για την Κατασκευή Αεροϋποστηριζόμενων Θόλων Αθλοπαιδιών (Γηπέδων Μπάσκετ και Βόλεϊ) στα Πάμφιλα, στον Σκόπελο και στο Πλωμάρι», συνολικού προϋπολογισμού 943.909 € (εξ ιδίων πόρων του Δήμου).

Οι χώροι και οι εξοπλισμοί των παραπάνω Γηπέδων Μπάσκετ και Βόλεϊ θα πληρούν πλήρως τις απαιτήσεις της Γ.Γ.Α. (Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού). Ο επαρκής φωτισμός, το ισχυρό σύστημα θέρμανσης και αερισμού, η πολυλειτουργικότητα, η μηδενική ανάγκη συντήρησης και η λειτουργία του χώρου ανεξαρτήτως των επικρατούντων καιρικών συνθηκών θα δώσει την ευκαιρία για άθληση, απασχόληση και ψυχαγωγία σε όλους τους συνδημότες, κυρίως τους νέους.

Τα παραπάνω γήπεδα εσωτερικά θα διαθέτουν ακρυλικό – συνθετικό αθλητικό δάπεδο διεθνών προδιαγραφών για αγώνες Μπάσκετ και Βόλεϊ, Πάγκο αναπληρωματικών – team διαιτητών, Πόρτα κινδύνου, Τραπέζι Γραμματείας και Λυόμενη μεταλλική κερκίδα θεατών 3 σειρών και 135 θέσεων με καθίσματα.

Η υλοποίηση αυτών των πρωτότυπων αθλητικών έργων ήταν βούληση του Δημάρχου Μυτιλήνης, Στρατή Κύτελη. Συνεργάστηκαν για να ξεπεραστούν τα οποιαδήποτε γραφειοκρατικά προβλήματα οι Αντιδήμαρχοι Στρατής Τζιμής και Παναγιώτης Κατσαβέλλης, οι οποίοι έτυχαν, καθ’ όλο το διάστημα αυτό των διαδικασιών για την επιτάχυνση των διαδικασιών της δημοπράτησης, της ομόθυμης απόφασης όλων των μελών της Οικονομικής Επιτροπής και του Δημοτικού Συμβουλίου. Τη μελέτη εκπόνησε ο Πολιτικός Μηχανικός, Ανδρέας Παπαχριστοφόρου.

Ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών

Στρατής Τζιμής