1

Τελετή Αγιασμού στο Δημοτικό Σχολείο Λουτρών παρουσία Δημάρχου και Αντιδημάρχων Μυτιλήνης

Ο Δήμαρχος Μυτιλήνης, Στρατής Κύτελης, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Παιδείας και Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, Παναγιώτη Κατσαβέλλη, τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών, Στρατή Τζιμή και τον Προϊστάμενο Συγκοινωνιακών και Κτιριακών Έργων, Ανδρέα Παπαχριστοφόρου, με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, παρευρέθηκε στην τελετή Αγιασμού στο Δημοτικό Σχολείο Λουτρών.

Το σχολείο εντάχθηκε στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ε.Π. Βορείου Αιγαίου», στον άξονα προτεραιότητας «Προστασία του περιβάλλοντος και των πόρων και μετάβαση σε μια οικονομία φιλική στο περιβάλλον, με επάρκεια πόρων για ανάπτυξη, απασχόληση και αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής»  με τίτλο «Ενεργειακή Αναβάθμιση 2ου Νηπιαγωγείου Μυτιλήνης και Δημοτικού Σχολείου Λουτρών» και προϋπολογισμό 316.000 ευρώ.

Το έργο ολοκληρώθηκε από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Μυτιλήνης, με αποτέλεσμα σήμερα να έχουμε ένα σχολείο με άρτια υλικοτεχνική υποδομή που εξυπηρετεί την μαθητική κοινότητα.

Ο Δήμαρχος συνομίλησε με γονείς και εκπαιδευτικούς, ευχήθηκε στους μαθητές Καλή Σχολική Χρονιά και Καλή Πρόοδο, ενώ στάθηκε ιδιαίτερα στη σημασία τήρησης των μέτρων υγιεινής, για την προστασία όλων από τον COVID-19.