1

Επίσκεψη στο Δήμαρχο Μυτιλήνης και στον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού, του Γεν. Γραμματέα Σύγχρονου Πολιτισμού και της συμβούλου του Υπουργείου Πολιτισμού

Σήμερα, μετά την επίσκεψή τους στο Δήμαρχο Μυτιλήνης Στρατή Κύτελη, μας τίμησαν στα γραφεία μας στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης, δυο πολύ αξιόλογοι και νέοι άνθρωποι. Ο Γ. Γραμματέας Σύγχρονου Πολιτισμού κ. Γιατρομανωλάκης και η σύμβουλος του Υπουργείου Πολιτισμού κ. Τσέλου.

Αφιέρωσαν πολύ χρόνο και μοιράστηκαν μαζί μας το όραμα μας και τα προβλήματά μας στον Τομέα του Πολιτισμού. Τιμητικό ότι λάβαμε τα συγχαρητήρια τους για όσα έχουν γίνει μέχρι τώρα και για όσα σχεδιάζουμε, καθώς και τον τρόπο που διεξάγεται το Φεστιβάλ του Λεσβιακού Καλοκαιριού. Ξεναγήθηκαν στο χώρο του Θεάτρου , στο Μουσείο Τεριάντ, στο Μουσείο του Θεόφιλου και της Δημοτικής Πινακοθήκης.

Διαπιστώθηκε  η κοινή μας αισθητική και φιλοσοφία και δρομολογήθηκαν λύσεις για χρόνιες παθογένειες. Άνοιξε έτσι ένας δίαυλος επικοινωνίας με το Υπουργείο Πολιτισμού και το Δήμο Μυτιλήνης  για μια εποικοδομητική συνεργασία που ξεκίνησε ήδη.

Ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Δήμου Μυτιλήνης

Παναγιώτης Τσακύρης