1

Παράδοση μασκών και ασπίδων προστασίας στο Δήμαρχο Μυτιλήνης

Με πρωτοβουλία της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής παρεδόθησαν σήμερα στον Δήμαρχο Μυτιλήνης, Στρατή Κύτελη, 100 πάνινες μάσκες και 15 ασπίδες για τους υπαλλήλους του Δήμου με προοπτική να συνεχισθεί η δράση αυτή και τις επόμενες ημέρες.

Παράλληλα, έγινε μια πλήρης ενημέρωση στον Δήμαρχο για το άνοιγμα σε πρώτη φάση στις 11 Μαΐου των Λυκείων και στις 18 Μαΐου των Γυμνασίων.

Παρόντες ήταν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Δημοσθένης Χατζηγιάννης, ο Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής, Παναγιώτης Ζαφειρίου, ο Διευθυντής Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας, Μιχάλης Αϊβαλιώτης, ο Διευθυντής του 4ου Γυμνασίου, Παναγιώτης Χατζηλάμπρου, ο Διευθυντής του 3ου Γυμνασίου, Ευριπίδης Χατζηπαρασκευάς και ο καθηγητής, Αντώνης Νείρος.

Ο Δήμαρχος Μυτιλήνης εξέφρασε τις ευχαριστίες του για την πρωτοβουλία αυτή και συνέστησε ιδιαίτερη προσοχή σ΄ αυτή τη μεταβατική περίοδο ανοίγματος των σχολείων. Τέλος, τόνισε πως οι υπηρεσίες του Δήμου είναι έτοιμες ν΄ αντιμετωπίσουν τα όποια προβλήματα εμφανισθούν.