1

Συνάντηση Δημάρχου Μυτιλήνης με την Περιφερειακή Δ/ντρια Α΄-βάθμιας & Β΄-βάθμιας Εκπαίδευσης Β.Α. και την Διευθύντρια Α΄-βάθμιας Εκπαίδευσης Λέσβου

Σήμερα, Τετάρτη 6 Μαΐου, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στο Δημαρχείο Μυτιλήνης υπό την προεδρία του Δημάρχου Μυτιλήνης, Στρατή Κύτελη, με την Περιφερειακή Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Βορείου Αιγαίου, Μαρία Παπαδανιήλ και την Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λέσβου, Καίτη Στρατάκη.

Παρόντες στην συνάντηση ήταν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Δημοσθένης Χατζηγιάννης,  ο Αντιδήμαρχος Έργων Στρατής Τζιμής, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών και Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, Παναγιώτης Κατσαβέλλης.

Η συνάντηση είχε ως στόχο την όσο το δυνατό καλύτερη προετοιμασία του Δήμου, ενόψει της σταδιακής επαναλειτουργίας των σχολικών μονάδων, με την αυλαία να ανοίγει στις 11 Μαΐου για τους μαθητές της Γ’ Λυκείου.

Ο Δήμαρχος Μυτιλήνης, αφού ενημερώθηκε για τις ελλείψεις και τις ανάγκες των σχολείων, τόνισε ότι οι υπηρεσίες του Δήμου και ο ίδιος προσωπικά θα κάνουν ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατό, ώστε να εξασφαλιστεί η απρόσκοπτη λειτουργία των σχολείων, με απόλυτη προτεραιότητα την ασφάλεια των μαθητών και των εκπαιδευτικών.