1

Ο Δήμος Μυτιλήνης βρίσκεται στο πλευρό όσων πολιτών έχουν ανάγκη

Ο Δήμος Μυτιλήνης είναι εδώ, δίπλα σε όσους έχουν ανάγκη, με «έξυπνη» πλατφόρμα υποστήριξης πολιτών. Από το Σάββατο 28 Μαρτίου, με ένα τηλεφώνημα στο 22513 50505 φροντίζουμε για τα φάρμακα, τα ψώνια, τη σίτιση και τις εξωτερικές δουλειές των ευπαθών ομάδων. Παράλληλα, παρέχουμε Ιατρικές Συμβουλές και Ψυχολογική Υποστήριξη.

Λόγω των έκτακτων συνθηκών που έχει δημιουργήσει η πανδημία του κορωνοϊού και αναλογιζόμενοι όλοι μας τις αυξημένες ανάγκες των πολιτών, ο Δήμος Μυτιλήνης, σε συνεργασία με τον Δήμο Τρικαίων, τα e-trikala, την Αντιδημαρχία Εθελοντισμού και το πρόγραμμα κοινωνικής προστασίας «Βοήθεια στο Σπίτι», στέκεται αρωγός στους δημότες μας και φέρνει άμεσα το πρώτο δείγμα της «Έξυπνης Πόλης», της πρώτης πλατφόρμας ψηφιακής διακυβέρνησης.

Με δεδομένη την παρούσα κρίσιμη κατάσταση, ο Δήμος μας επέσπευσε τη λειτουργία της πλατφόρμας, τουλάχιστον όσον αφορά στις υπηρεσίες που μπορεί να προσφέρει στους πολίτες λόγω κορωνοϊού και θα τεθεί σε λειτουργία από το Σάββατο 28 Μαρτίου 2020 (Καθημερινές 08:00 -20:00 και Σαββατοκύριακο από 09:00 – 17:00).

Όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε!
ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ
ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ