1

Ανακοίνωση Αντιδημάρχου Εθελοντισμού Δήμου Μυτιλήνης

Συνδημότισσες και συνδημότες,

Το τελευταίο διάστημα μετά το ξέσπασμα της πανδημίας όλοι μας ζούμε πρωτόγνωρες καταστάσεις. Σε αυτή τη μάχη δεν θα μπορούσαμε να μείνουμε αμέτοχοι.

Πρωτεργάτης σε αυτή την προσπάθεια είναι και πάλι ο Δήμος Μυτιλήνης και η εγρήγορση που έδειξε. Με πρώτο το Δήμαρχό μας, Στρατή Κύτελη σε ρόλο συντονιστή, τους Αντιδημάρχους και σαφέστατα την Αντιδημαρχία Εθελοντισμού.

Κατ’ εντολή του Δημάρχου ήρθαμε σε επαφή με τους υπηρεσιακούς παράγοντες και σε συνεργασία με το Δήμο Τρικκαίων, ενός Δήμου πρωτοπόρου σε θέματα τεχνολογίας, που διαθέτει την απαιτούμενη τεχνογνωσία και μας την πρόσφερε αφιλοκερδώς, δημιουργήσαμε την ηλεκτρονική πλατφόρμα και το σχετικό τηλεφωνικό κέντρο για την παροχή βοήθειας σε όσους έχουν ανάγκη.

Τέλος, πρέπει να τονίσω την πολύτιμη συμβολή των εργαζομένων του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι», αλλά και των εθελοντών που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και ήδη παρέχουν τις υπηρεσίες τους για να γίνει πράξη το εγχείρημα αυτό σε μία δύσκολη συγκυρία.

Αγαπητές συνδημότισσες, αγαπητοί συνδημότες, με δύναμη ψυχής και τη βοήθεια του Θεού πάλι θα τα καταφέρουμε, όλοι μαζί ενωμένοι και αγαπημένοι, ώστε στο τέλος να βγούμε νικητές.

ΤΗΡΟΥΜΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ.
ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ.
ΑΛΛΑ ΔΕ ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΒΟΗΘΗΤΟΙ.
ΚΑΛΟΥΜΕ ΣΤΟ: 2251350505

ΑΝΤΙΔHΜΑΡΧΟΣ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟY
ΑΛΕΞΑΝΔΡH ΔHΜΗΤΡΑ