1

Μήνυμα του Δημάρχου Μυτιλήνης

Αγαπητοί μου Συνδημότες,

Ζούμε δύσκολες και πρωτόγνωρες στιγμές. Η παγκόσμια κοινότητα ενωμένη βρίσκεται ενώπιον ενός αόρατου και αδυσώπητου εχθρού, δίνοντας μια σκληρή μάχη. Έτσι λοιπόν εγώ, η Δημοτική Αρχή και όλες οι δημοτικές παρατάξεις, μαζί με όλους εσάς, καλούμαστε αυτές τις δύσκολες στιγμές να δώσουμε τη δική μας μάχη και να σταθούμε στο ύψος των δύσκολων αυτών περιστάσεων.

Ο Δήμος Μυτιλήνης, από την πρώτη στιγμή που ενέσκηψε ο κορωνοϊός, παρακολούθησε την εξέλιξη του φαινομένου, επιδεικνύοντας την απαραίτητη προετοιμασία για τη λήψη μέτρων προστασίας όλων των δημοτών, ενεργώντας πάντοτε σύμφωνα με τις οδηγίες των αρμόδιων Υπουργείων και λαμβάνοντας υπόψη τις κατευθύνσεις του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας και του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας.

Ήδη προχωρήσαμε:

  • Στη σύνταξη και διανομή φυλλαδίων για την ενημέρωση των συνδημοτών μας
  • Στην απολύμανση όλων των δημοτικών κτηρίων και Σχολείων
  • Στην έμπρακτη βοήθεια των ευάλωτων ομάδων με την υπηρεσία «Βοήθεια στο Σπίτι» και με Εθελοντικές Ομάδες
  • Στον περιορισμό των επισκέψεων στις υπηρεσίες του Δήμου με τη χρήση ηλεκτρονικών μέσων.
  • Στην εφαρμογή της τηλεργασίας των περισσοτέρων υπαλλήλων για τη διεκπεραίωση διαφόρων υποχρεώσεων του Δήμου προς τους Δημότες.

Αγαπητοί μου Συνδημότες,

Τελειώνοντας, θέλω να τονίσω πως, με ψυχραιμία και με υψηλό αίσθημα ευθύνης, θα αντιμετωπίσουμε και θα ξεπεράσουμε όλοι μαζί τις δύσκολες αυτές καταστάσεις.

ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ

Ενωμένοι Μπορούμε

Ο Δήμαρχος Μυτιλήνης
ΣΤΡΑΤΗΣ ΚΥΤΕΛΗΣ