1

Σειρά επισκέψεων Δημάρχου Μυτιλήνης σε υπηρεσίες του τόπου μας

Ο Δήμαρχος Μυτιλήνης, Στρατής Κύτελης, την ημέρα των Χριστουγέννων, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, Δημοσθένη Χατζηγιάννη, πραγματοποίησε σειρά επισκέψεων σε υπηρεσίες του τόπου μας.

Στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης συνάντησε τους εφημερεύοντες γιατρούς και νοσηλευτές στα έκτακτα περιστατικά. Ευχήθηκε στους ασθενείς γρήγορη ανάρρωση και να βρεθούν σύντομα στα σπίτια τους.

Στη συνέχεια επισκέφθηκε την 98 ΑΔΤΕ, ευχόμενος Χρόνια Πολλά στους στρατιώτες μας, ενώ τους συνεχάρη γιατί με το υψηλό τους φρόνημα στέκονται πιστοί στο καθήκον της προάσπισης της πατρίδας μας.

Στην Αστυνομική Διεύθυνση επισκέφθηκε τα διάφορα τμήματα της και αντάλλαξε ευχές με τους αστυνομικούς που βρίσκονταν σε υπηρεσία.

Συνέχεια είχε η Πυροσβεστική Υπηρεσία, όπου τον υποδέχθηκαν ο Περιφερειακός Διοικητής Β. Αιγαίου Διονύσιος Κουτσούκος και οι πυροσβέστες της βάρδιας. Ο Περιφερειακός Διοικητής Β. Αιγαίου εξέφρασε την ικανοποίηση του που για μια ακόμα φορά ο Δήμαρχος Μυτιλήνης βρίσκεται κοντά στην υπηρεσία τους.

Τέλος, στο Λιμεναρχείο Μυτιλήνης συναντήθηκε με τους λιμενικούς της βάρδιας και αντάλλαξαν ευχές, ενώ ενημερώθηκε για την κατάσταση των αφίξεων από τα απέναντι παράλια.

Στις συναντήσεις του ο Δήμαρχος Μυτιλήνης, Στρατής Κύτελης, εξέφρασε τις ευχαριστίες του σε όλους αυτούς τους εργαζομένους που τέτοιες μέρες στέκονται αρωγοί δίπλα στους πολίτες του Δήμου μας.