1

Χριστουγεννιάτικες μελωδίες απ’ την Ορχήστρα Σύγχρονης Μουσικής της ΕΡΤ και τη Μικτή Χορωδία του Δήμου Μυτιλήνης

Μια βραδιά στο πνεύμα των Χριστουγέννων με την Ορχήστρα Σύγχρονης Μουσικής της ΕΡΤ και τη Μικτή Χορωδία του Δήμου Μυτιλήνης, «Νίκος Μυρογιάννης», να προσφέρουν γνωστές Χριστουγεννιάτικες μελωδίες απ’ όλο τον κόσμο πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου.

Η αίθουσα του Δημοτικού Θεάτρου γέμισε ασφυκτικά και στις δυο παραστάσεις, δίνοντας τη δυνατότητα σε δεκάδες δημότες του Δήμου μας να απολαύσουν μια ξεχωριστή γιορτινή εκδήλωση, που χρόνια είχε να γίνει στο νησί μας.

Στη βραδινή παράσταση, που μεταδόθηκε ζωντανά από την ΕΡΤ3, το “παρών” έδωσαν ο Αντιπρόεδρος της Ελληνικής Βουλής Χαράλαμπος Αθανασίου, ο βουλευτής Λέσβου Γιάννης Μπουρνούς, ο Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Άρης Χατζηκομνηνός, ο Δήμαρχος Μυτιλήνης Στρατής Κύτελης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, ο Διοικητής της 98 ΑΔΤΕ, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι, εκπρόσωποι φορέων και πλήθος κόσμου.

Ο Δήμαρχος Μυτιλήνης, σε σύντομο χαιρετισμό, ευχαρίστησε την Ορχήστρα της ΕΡΤ και όλους τους συντελεστές για την παράσταση, ευχόμενος υγεία κι ευτυχία σε όλους.

Στο τέλος της συναυλίας ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμούς Παναγιώτης Τσακύρης ευχαρίστησε όλους τους συντελεστές για την επιτυχημένη αυτή εκδήλωση, ενώ το κοινό καταχειροκροτούσε τους συντελεστές της συναυλίας.