1

Ο Δήμαρχος Μυτιλήνης στο Παλαιόκηπο στη Γέρα για τα προβλήματα στα ποτάμια της περιοχής

Τα τρία ποτάμια που διασχίζουν τον Παλαιόκηπο στη Γέρα, επανειλημμένα κατά τη διάρκεια του χειμώνα δημιουργούν μια σειρά από προβλήματα με τις νεροποντές. Προβλήματα όχι μόνο βατότητας, αλλά και κινδύνων να παρασυρθούν ακόμα και ανθρώπινες ψυχές.

Έτσι, για να σταματήσει αυτή η κατάσταση, ο Δήμαρχος Μυτιλήνης, Στρατής Κύτελης, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο του Παλαιοκήπου, Στρατή Καραβασίλη, επισκέφθηκε το χωριό προκειμένου να εξετάσει ιδίοις όμμασι την κατάσταση και να δώσει λύσεις.

Για τα μεν δύο ποτάμια που βρίσκονται μέσα στο χωριό είναι έτοιμες οι σχετικές μελέτες και ο Δήμαρχος Μυτιλήνης με τηλεφωνική του επικοινωνία έδωσε εντολές στην αρμόδια τεχνική υπηρεσία του Δήμου να ξεκινήσουν άμεσα οι απαιτούμενες εργασίες.

Για το δε τρίτο ποτάμι, που διατρέχει τον κεντρικό δρόμο και συνδέει τα χωριά της Γέρας, δεν υπάρχει η σχετική μελέτη. Εκεί, ενδεχομένως με συνεργασία της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, θα καταρτισθεί η σχετική μελέτη, ώστε το συντομότερο δυνατό να τακτοποιηθεί κι αυτό το πρόβλημα.

Στόχος του Δημάρχου Μυτιλήνης, Στρατή Κύτελη, είναι να επισκεφθεί όλα τα χωριά του Δήμου και επί τόπου να δίνει ή να προωθεί λύσεις στα καθημερινά προβλήματα των δημοτών μας.