1

Ο Δήμαρχος και ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών του Δήμου Μυτιλήνης, επισκέφθηκαν το Δημοτικό Κατάστημα της Δημοτικής Ενότητας Γέρας

Ο Δήμαρχος Μυτιλήνης, Στρατής Κύτελης, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών, Παναγιώτη Κατσαβέλλη, επισκέφθηκε το Δημοτικό Κατάστημα της Δημοτικής Ενότητας Γέρας (πρώην Δημαρχείο Γέρας), όπου συναντήθηκε με τον Εντεταλμένο της Περιφέρειας, Παράσχο Μανούσο, αλλά και με υπαλλήλους.

Εκεί, τέθηκαν τα προβλήματα της Δημοτικής Ενότητας και έγινε η ιεράρχηση τους, ενόψει κατάθεσης του νέου τεχνικού προγράμματος. Ιδιαίτερη συζήτηση έγινε για το Δημοτικό Κατάστημα, το οποίο θεωρείται το «κόσμημα» της περιοχής, αλλά ελλείψει σωστής συντήρησης παρουσιάζει συμπτώματα έντονης φθοράς.

Ο Δήμαρχος Μυτιλήνης, αφού περιηγήθηκε στους χώρους του κτηρίου, τόνισε πως υποχρέωση της Δημοτικής Αρχής είναι να διαφυλάξει την ακίνητη περιουσία του, όταν μάλιστα πρόκειται για τέτοια εμβληματικά κτήρια.

«Ολοκληρώνουμε τις εργασίες του Παλαιού Δημαρχείου Μυτιλήνης, το οποίο ήταν κλειστό για πάνω από δύο χρόνια και άμεσα θα παρέμβουμε κι εδώ, προκειμένου να το διαφυλάξουμε από τη φθορά του χρόνου και της αδιαφορίας», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος. Ήδη, μάλιστα, έδωσε εντολές προκειμένου να κινηθούν οι απαιτούμενες διαδικασίες συντήρησης, ενώ σύντομα θα επισκεφθεί ξανά το κτήριο για να εξετάσει την πρόοδο των εργασιών.