1

Ο Δήμαρχος Μυτιλήνης επισκέφθηκε το σπίτι του συμπολίτη μας που επλήγη από πυρκαγιά στα Λουτρά

 «Η καθημερινότητα του πολίτη θα είναι σε πρώτη προτεραιότητα», είχε τονίσει προεκλογικά ο Δήμαρχος Μυτιλήνης, Στρατής Κύτελης, και αυτό γίνεται ήδη πράξη από την Δημοτική Αρχή.

Οικογένεια συμπολιτών μας στα Λουτρά επλήγη από μια απροσδόκητη καταστροφή, καθώς μια πυρκαγιά κατέστρεψε το σπίτι τους, στο οποίο κατοικούσαν εδώ και εξήντα χρόνια.

Ο Δήμαρχος ενημερώθηκε από τον πρόεδρο της Κοινότητας Λουτρών, Βασίλη Μαμώλη, και ζήτησε από τις υπηρεσίες του Δήμου να συντρέξουν στο πρόβλημα του συμπολίτη μας: «Ξεκινήστε άμεσα την ανακαίνιση του σπιτιού γιατί έρχεται χειμώνας. Βάλτε το προτεραιότητα και πάρτε εργάτες και υλικά που θα χρειαστούν για τις εργασίες», τόνισε με έμφαση.

Στο πλαίσιο αυτό έγινε ο καθαρισμός των καμένων υλικών και στην συνέχεια καλουπώματα και σκυροδετήσεις με υλικά του Δήμου Μυτιλήνης. Στη συνέχεια θα κατασκευαστεί η σκεπή και τα κεραμίδια. Εκτός όμως από τα υλικά δόθηκε και χρηματικό ποσό 600 ευρώ με απόφαση του Δημάρχου, όπως προβλέπεται, μέσω της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Μυτιλήνης.

Χθες, Πέμπτη 21 Νοεμβρίου, ο ίδιος ο Δήμαρχος Μυτιλήνης, Στρατής Κύτελης, επισκέφθηκε το σπίτι του συμπολίτη μας, είδε την κατάσταση στην οποία βρίσκεται το υπό ανακαίνιση σπίτι, τις εργασίες που εκτελούν οι εργάτες και συζήτησε με την οικογένεια που επλήγη από την τραγωδία αυτή. Ο Δήμαρχος τόνισε ότι ο Δήμος Μυτιλήνης θα σταθεί δίπλα τους μέχρι την ανακαίνιση του σπιτιού του, ενώ ζήτησε από τον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Λουτρών να τον ενημερώνει για την εξέλιξη των εργασιών.