1

Πρόσληψη 10 πτυχιούχων φυσικής αγωγής Ι.Δ.Ο.Χ. στο Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού, Αθλητισμού & Τουρισμού Δήμου Λέσβου

To  ΝΠΔΔ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΕΣΒΟΥ, ανακοινώνει ότι προτίθεται να προσλάβει δέκα (10) Πτυχιούχους Φυσικής Αγωγής με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου, διάρκειας  έως οκτώ (8) μηνών, με ωριαία αποζημίωση, για την υλοποίηση των προγραμμάτων «Άθλησης για Όλους», περιόδου 2019-2020 και τα οποία γίνονται με την συνεργασία της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού για τις εξής ειδικότητες:

α). Πέντε (5) Π.Φ.Α. με ειδικότητα Μαζικού Λαϊκού Αθλητισμού ή παραδοσιακών χορών ή ρυθμικής γυμναστικής ή σχολικού Αθλητισμού, β). Ένας (1) Π.Φ.Α. με ειδικότητα ποδοσφαίρου ή καλαθοσφαίριση, γ). Ένας (1) ΠΦΑ με ειδικότητα χειροσφαίρισης ή πετοσφαίρισης, δ). Ένας (1) Π.Φ.Α. με ειδικότητα Κλασικού Αθλητισμού και ε). Δύο (2) ΠΦΑ με ειδικότητα Ειδική Φυσική Αγωγή.  Σε  περίπτωση που δεν υπάρχουν Π.Φ.Α με τη συγκεκριμένη ειδικότητα  θα ανατεθεί σε  Π.Φ.Α. με κατεύθυνση σπουδών ή  προϋπηρεσία στο συγκεκριμένο πρόγραμμα.

Τα προγράμματα στα οποία θα απασχοληθούν οι ανωτέρω Π.Φ.Α. θα είναι: α). «Άσκηση στη Προσχολική Ηλικία», β). «Παιδί και Αθλητισμός», γ). «Άσκηση στην εφηβική  ηλικία», δ). ««Άθληση και γυναίκα», ε). «Άσκηση Ενηλίκων», στ). Άσκηση στην Τρίτη Ηλικία», ζ). «Άσκηση στα Πανεπιστήμια», η). «Άσκηση Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες» .

Τα απαραίτητα δικαιολογητικά είναι :

  1. Αίτηση με έντυπο κριτηρίων επιλογής (προμηθεύεται από το γραφείο του ΝΠΔΔ και από την ιστοσελίδα του Δήμου Μυτιλήνης www.mytilene.gr)
  2. Αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα, όπου θα αναφέρεται η προϋπηρεσία στα προγράμματα, η επιμόρφωση μέσω σεμιναρίων, ή απόκτηση άλλου πτυχίου, μεταπτυχιακού τίτλου ή ειδικότητας κλπ.
  3. Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/86 στην οποία να δηλώνεται ότι τα στοιχεία που αναφέρονται στην αίτηση και στο βιογραφικό σημείωμα είναι αληθή.
  4. Φωτοτυπία πτυχίου Φυσικής Αγωγής , ειδικότητας, μεταπτυχιακού τίτλου ή διδακτορικού διπλώματος ή ισότιμου τίτλου σπουδών της αλλοδαπής αναγνωρισμένου στην Ελλάδα.
  5. Φωτοτυπία της αστυνομικής ταυτότητας.
  6. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.
  7. Βεβαίωση του Δήμου περί μονίμου κατοικίας.
  8. Βεβαίωση του ΟΑΕΔ ότι είναι άνεργος.
  9. Έγγραφα που αποδεικνύουν προϋπηρεσία, όπως: βεβαιώσεις ή άλλα αποδεικτικά στοιχεία του κυρίου φορέα ασφαλιστικής κάλυψης (μισθολογικές  καταστάσεις Ι.Κ.Α. ή άλλων ασφαλιστικών ταμείων) ή βεβαιώσεις ή πιστοποιητικά προϋπηρεσίας φορολογικού χαρακτήρα  (αποδείξεις παροχής υπηρεσιών, κλπ) ή πιστοποιητικά θεωρημένα από την  Επιθεώρηση Εργασίας, και δικαιολογητικά που να αποδεικνύουν όσα αναφέρονται στο βιογραφικό σημείωμα και τα οποία αποτέλεσαν κριτήριο επιλογής.
  10. Έγγραφα που αποδεικνύουν την ιδιότητα του πολυτέκνου ή του γονέα μονογονεϊκής οικογένειας σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.

Επιλογή – Ανάρτηση πινάκων – Υποβολή Ενστάσεων

Η μοριοδότηση των Π.Φ.Α. που θα εργαστούν στα Γενικά και Ειδικά προγράμματα  θα γίνει σύμφωνα με τις διατάξεις του Οργανωτικού Πλαισίου Προγραμμάτων Άθλησης για Όλους  (ΦΕΚ τεύχος Β’ Αρ. Φύλλου 1774/17-06-2016) και η επιλογή των υποψηφίων θα γίνει από την επιτροπή αξιολόγησης των αιτήσεων η οποία ορίστηκε με την υπ’ αριθμ. 220/2019 απόφαση ΔΣ του ΝΠΔΔ.

Οι προσωρινοί πίνακες κατάταξης των υποψηφίων θα αναρτηθούν στον πίνακα ανακοινώσεων του ΝΠΔΔ. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν ενστάσεις, μέσα σε αποκλειστική προθεσμία δέκα (10)  ημερών στα γραφεία του ΝΠΔΔ, από την επόμενη της ημέρας ανάρτησης των αποτελεσμάτων.

Προθεσμία και τόπος υποβολής αιτήσεων

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση (μαζί με δικαιολογητικά) στα γραφεία του ΝΠΔΔ Πολιτισμού,  Αθλητισμού & Τουρισμού Δήμου Λέσβου,  Δ/νση Πεσματζόγλου 1 (Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης)  καθημερινά 09:00-13:00. Πληροφορίες στο τηλέφωνο: 22510-24244, κ. Αικατερινάκη Σωτηρία. Προθεσμία υποβολής αιτήσεων πρόσληψης δώδεκα (12) ημέρες από την δημοσίευση στις εφημερίδες και συγκεκριμένα από 03/10/2019 έως και 14/10/2019 .

Συνημμένα το έντυπο της αίτησης σε μορφή .doc και σε μορφή .pdf .

Ο Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ.
Πολιτισμού, Αθλητισμού & Τουρισμού
Δήμου Λέσβου
Σταύρος Ψαρρόπουλος