1

Σύσκεψη Αντιδημαρχίας Καθαριότητας & Ανακύκλωσης με εκπροσώπους του εμπορικού συλλόγου και των καταστημάτων εστίασης και ψυχαγωγίας

Η Αντιδημαρχία Καθαριότητας & Ανακύκλωσης πραγματοποίησε σύσκεψη το απόγευμα της Παρασκευής 20 Σεπτεμβρίου, με τον πρόεδρο κο Παναγιώτη Παπαρίσβα και τον αντιπρόεδρο κο Κίμωνα Καζάζη του εμπορικού συλλόγου Μυτιλήνης, καθώς και τον κο Νίκο Γιαννάκα, πρόεδρο του νεοσύστατου συλλόγου ‘’Ασπίδα’’ των καταστημάτων εστίασης και ψυχαγωγίας Μυτιλήνης.

Συζητήθηκαν διεξοδικά θέματα που αφορούν την καθαριότητα και τον ευπρεπισμό του νεοσύστατου Δήμου Μυτιλήνης.

Ο κος Στρατής Δαγκλής, χαρακτηριστικά τόνισε «Στόχος μας είναι η διατήρηση της καθαριότητας και ο ευπρεπισμός της πόλης και των χωριών μας, να κάνουμε το Δήμο μας αντάξιο του πολιτισμού μας. Η καθαριότητα είναι μισή αρχοντιά και πρώτα και κύρια οι ωφελούμενοι είναι οι δημότες και οι επιχειρηματίες του νησιού μας. Για να διατηρείται όμως η πόλη καθαρή, δεν είναι μόνο θέμα δικό μου αλλά και δικό σας. Χρειάζεται η συνεργασία και η συμβολή όλων μας.»

Έγινε ανταλλαγή απόψεων σε θετικό κλίμα και με πνεύμα συνεργασίας, ενώ δόθηκε η υπόσχεση να υπάρχει συνεχή επικοινωνία και συναντήσεις ώστε να επιτευχθούν αμφίπλευρα οι στόχοι.

Ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης

Ευστράτιος Δαγκλής