1

Συνάντηση Δημάρχου με θέμα το έργο της αναβάθμισης του Σχολικού Συγκροτήματος «Υφαντηρίων»

Συνάντηση με θέμα το έργο της αναβάθμισης του Σχολικού Συγκροτήματος «Υφαντηρίων» όπου στεγάζονται το 3ο και το 4ο Γενικό Λύκειο, το 3ο Γυμνάσιο Μυτιλήνης και το Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Λέσβου, είχε σήμερα το πρωί ο Δήμαρχος Μυτιλήνης Στρατής Κύτελης, παρουσία του Αντιδημάρχου & Πρόεδρου των Σχολικών Επιτροπών Παναγιώτη Κατσαβέλλη και του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Δημοσθένη Χατζηγιάννη.

Στη συνάντηση συμμετείχαν εκ μέρους της Ένωσης Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων, ο Πρόεδρος Παναγιώτης Καρέκος και ο Γραμματέας Παναγιώτης Καρίπης , οι Διευθυντές του 3ου ΓΕΛ Γλυκερία Λεοπούλου και του 3ου Γυμνασίου Ευριπίδης Χατζηπαρασκευάς, οι Πρόεδροι των Συλλόγων των σχολείων Δημήτρης Χτενέλλης και Ειρήνη Λάσκαρη, τα μέλη του Συλλόγου του 3ου Γυμνασίου Θεοδόσης Θεοδοσίου και Μαριάνθη Γκάγκα.

Οι παραπάνω εξέφρασαν τους έντονους προβληματισμούς τους για την εξέλιξη του έργου, που όπως τόνισαν, παρουσιάζει προφανείς καθυστερήσεις που δυσκολεύουν σημαντικά την εκπαιδευτική διαδικασία.

Ο Δήμαρχος, αφού άκουσε τους εκπροσώπους των συλλόγων και του σχολείου δεσμεύθηκε ότι θα αναληφθούν όλες οι αναγκαίες πρωτοβουλίες για να ξεπερασθούν τα εμπόδια – που, δυστυχώς, δεν είχαν προβλεφθεί πριν την έναρξη των εργασιών – ώστε να ολοκληρωθεί το απαραίτητο αυτό έργο το συντομότερο δυνατό, με τον καλύτερο τρόπο. Ο κ. Κύτελης, απέστειλε αμέσως μετά τη συνάντηση σχετική επιστολή στον Υπουργό Εσωτερικών κ. Τάκη Θεοδωρικάκο, με σκοπό να ασκηθεί πίεση προς κάθε κατεύθυνση για να βρεθεί άμεση λύση.