1

Συνάντηση Δημάρχου με εκπροσώπους των αθλημάτων Μπάσκετ, Βόλεϊ και Χάντμπολ

Προγραμματισμένη συνάντηση με εκπροσώπους των αθλημάτων Μπάσκετ, Βόλεϊ και Χάντμπολ, είχε σήμερα το πρωί ο Δήμαρχος Μυτιλήνης Στρατής Κύτελης.

Οι εκπρόσωποι των τριών αθλημάτων σάλας, ευχήθηκαν στον κ. Κύτελη καλή και δημιουργική θητεία και μετά την γενική ενημέρωση έθεσαν ειδικότερα θέματα με κυριότερα αυτά της έλλειψης αθλητικών χώρων, της δημιουργίας κλειστού γυμναστηρίου και της βελτίωσης των ανοιχτών γηπέδων των σχολείων όπου πραγματοποιούνται αγώνες και προπονήσεις των ομάδων.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ θετικό και εποικοδομητικό κλίμα. Ο Δήμαρχος, αφού άκουσε με προσοχή τις απόψεις και τους προβληματισμούς των εκπροσώπων των συλλόγων, δεσμεύθηκε ότι ο νεοσύστατος Δήμος Μυτιλήνης – με σωστό προγραμματισμό – θα στηρίξει έμπρακτα και ουσιαστικά τον αθλητισμό, ενισχύοντας τις υφιστάμενες εγκαταστάσεις με άμεσες παρεμβάσεις, αλλά και δημιουργώντας νέες αθλητικές υποδομές. «Αυτό αποτελεί καθήκον και βούληση της Δημοτικής μας Αρχής, ώστε σε στενή συνεργασία των αρμόδιων στελεχών του Δήμου με τα αθλητικά σωματεία να πετύχουμε το στόχο μας που δεν είναι άλλος από το να δίνεται η δυνατότητα στους νέους να αθλούνται σε σωστές συνθήκες και να διακρίνονται, τιμώντας με τις επιδόσεις τους τον τόπο μας», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Κύτελης. Τέλος, διαβεβαίωσε ότι θα γίνουν όλες οι αναγκαίες επαφές με τα αρμόδια Υπουργεία για να εξασφαλισθούν χρηματοδοτήσεις.