1

Επικοινωνία Δημάρχου Μυτιλήνης με τον Υφυπουργό Αθλητισμού για τον Αιολικό

Ο Δήμαρχος Μυτιλήνης, Στρατής Κύτελης, επικοινώνησε σήμερα με το γραφείο του Υφυπουργού Αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη, σχετικά με το δίκαιο αίτημα της ιστορικής ομάδας του νησιού μας, του Αιολικού, αναφορικά με την συμμετοχή του στην Football League.

Έχοντας την ξεκάθαρη πρόθεση να ασκηθεί πολιτική πίεση για την πραγματοποίηση νομοθετικής ρύθμισης, που αποκαθιστά το άδικο σύστημα συμμετοχής των ομάδων που εφαρμόζεται μέχρι σήμερα, ο Δήμαρχος Μυτιλήνης τόνισε ότι στηρίζει απόλυτα το αίτημα της ομάδας για την συμμετοχή 15 ομάδων στην Football League.

Η στήριξη ιστορικών ομάδων της περιφέρειας και ιδιαίτερα των νησιών, είναι ουσιαστικά στήριξη της Πολιτείας στην ανάπτυξη του αθλητισμού. Πέρα από αυτό, η δημιουργία ενός δίκαιου συστήματος συμμετοχής των ομάδων στις εθνικές κατηγορίες θα πρέπει να είναι η πρώτη προτεραιότητα της ΕΠΟ και του Υπουργείου Αθλητισμού.

Ο Δήμος Μυτιλήνης θα βρίσκεται δίπλα στην ομάδα του Αιολικού και γενικότερα σε όλα τα σωματεία του τόπου μας με στόχο την προαγωγή του αθλητισμού.