1

Εργασία συντήρησης – αναβάθμισης – τεχνικής υποστήριξης και εγκατάστασης νέων εκδόσεων των εφαρμογών διοικητικών και οικονομικών υπηρεσιών Δήμου Λέσβου

Ο Δήμαρχος προκηρύσσει πρόχειρο διαγωνισμό με κριτήριο κατακύρωσης την χαμηλότερη προσφορά για την εργασία συντήρησης – αναβάθμισης – τεχνικής υποστήριξης και εγκατάστασης νέων εκδόσεων των εφαρμογών διοικητικών και οικονομικών υπηρεσιών Δήμου Λέσβου, συνολικής προϋπολογισθείσης αξίας 69.600,00 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α.

Ο διαγωνισμός θα διενεργηθεί στο δημοτικό κατάστημα, 1ος όροφος, διεύθυνση Ελευθερίου Βενιζέλου 13-17, Τ.Κ. 81100, Μυτιλήνη, την 11η Μαϊου 2016, ημέρα Τετάρτη, ώρα 10.30 π.μ. . Μετά το πέρας αυτής της ώρας λήγει η προθεσμία παραλαβής των προσφορών και όσες προσφορές κατατεθούν θεωρούνται εκπρόθεσμες και επιστρέφονται. Αμέσως μετά θα ακολουθήσει η διαδικασία της αποσφράγισης των προσφορών.

Μαζί με την προσφορά πρέπει να κατατεθεί και εγγύηση συμμετοχής για ποσοστό 2% επί του συνόλου του προϋπολογισμού, εκτός ΦΠΑ (ποσό: 1.131,70 €).

Πληροφορίες και αντίγραφα της διακήρυξης του διαγωνισμού παρέχονται κατά τις εργάσιμες ώρες και ημέρες, από το Γραφείο Προμηθειών και Δημοπρασιών Προμηθειών του Δήμου Λέσβου.

Αρμόδια κα Πελαγία Αράμβογλου, Διεύθυνση Ελευθερίου Βενιζέλου 13-17 , 2ος όροφος, Τ.Κ. 81100, Μυτιλήνη.

Αναλυτικά :