1

Προμήθεια λαμπτήρων, φωτιστικών σωμάτων, ηλεκτρολογικών υλικών για τις ανάγκες συντήρησης του δημοτικού φωτισμού Δημοτικών Ενοτήτων Λ. Θερμής – Πλωμαρίου – Πολιχνίτου – Γέρας – Ευεργέτουλα – Αγιάσου του Δήμου Λέσβου

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

Προκηρύσσει πρόχειρο διαγωνισμό με κριτήριο κατακύρωσης τη χαμηλότερη τιμή για την προμήθεια λαμπτήρων, φωτιστικών σωμάτων, ηλεκτρολογικών υλικών για την συντήρηση του δημοτικού φωτισμού ΔΕ Λ. Θερμής-Πλωμαρίου-Πολιχνίτου- Γέρας-Ευεργέτουλα-Αγιάσου, συνολικής προϋπολογισθείσης αξίας 50.000,00 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α.

Ο διαγωνισμός θα διενεργηθεί στο δημοτικό κατάστημα, 1ος όροφος, διεύθυνση Ελευθερίου Βενιζέλου 13-17, Τ.Κ. 81100, Μυτιλήνη, την 23η Νοεμβρίου 2015, ημέρα Δευτέρα, ώρα 10.30 π.μ. Μετά το πέρας αυτής της ώρας λήγει η προθεσμία παραλαβής των προσφορών και όσες προσφορές κατατεθούν θεωρούνται εκπρόθεσμες και επιστρέφονται. Αμέσως μετά θα ακολουθήσει η διαδικασία της αποσφράγισης των προσφορώ . Η ημερομηνία λήξης υποβολής των αιτήσεων για τη χορήγηση αντίγραφου μελέτης και συμπληρωματικών εγγράφων είναι 20 Νοεμβρίου 2015 και ώρα 13.00, η ημερομηνία λήξης αποστολής των προσφορών είναι 20 Νοεμβρίου 2015 και ώρα 15.00.
Μαζί με την προσφορά πρέπει να κατατεθεί και εγγύηση συμμετοχής για ποσό 863,00 € (2% της προϋπολογισθείσης δαπάνης, εκτός Φ.Π.Α.).
Ειδικοί όροι συμμετοχής δεν υπάρχουν.
Πληροφορίες και αντίγραφα της διακήρυξης του διαγωνισμού παρέχονται κατά τις εργάσιμες ώρες και ημέρες, από το Γραφείο Προμηθειών και Δημοπρασιών Προμηθειών του Δήμου Λέσβου. Αρμόδια κα Πελαγία Αράμβογλου, Διεύθυνση Ελευθερίου Βενιζέλου 13-17 , 2ος όροφος, Τ.Κ. 81100, Μυτιλήνη.

Αναλυτικα :
Η περίληψη διακύρηξης εδώ
Η μελέτη εδώ

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΓΑΛΗΝΟΣ