1

Προμήθεια ειδών σίτισης

O Δήμαρχος Λέσβου διακηρύσσει ότι εκτίθεται σε ηλεκτρονικό ανοικτό διαγωνισμό με κριτήριο κατακύρωσης τη χαμηλότερη τιμή, σύμφωνα με τις διατάξεις του ΕΚΠΟΤΑ (Υπ. Απόφαση 11389/93) καθώς και του Ν.4155/13 η «Προμήθεια ειδών σίτισης»: α) των μαθητών μουσικού σχολείου Λέσβου, σχολικού έτους 2015 – 2016 και β) των απόρων δημοτών του Δήμου, ΝΠΔΔ Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης , συνολικής προϋπολογιζόμενης δαπάνης 175.553,82 Ευρώ, συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 16% και συγκεκριμένα των ειδών του ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΟΣ Α’ της αναλυτικής διακήρυξης.

Ο διαγωνισμός θα διενεργηθεί, με χρήση της πλατφόρμας του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (ΕΣΗΔΗΣ) μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr του συστήματος.

Ημερομηνία ανάρτησης της διακήρυξης στη διαδικτυακή πύλη του ΕΣΗΔΗΣ: 06/07/2015
Καταληκτική ημερομηνία και ώρα Υποβολής προσφορών: 24/07/2015 και ώρα 15:00 .

Για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό, οι ενδιαφερόμενοι οικονομικοί φορείς (φυσικά ή νομικά πρόσωπα, συνεταιρισμοί, κοινοπραξίες και ενώσεις προμηθευτών), απαιτείται να διαθέτουν ψηφιακή υπογραφή, χορηγούμενη από πιστοποιημένη αρχή παροχής ψηφιακής υπογραφής και να εγγραφούν στο ηλεκτρονικό σύστημα (Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ. – Διαδικτυακή πύλη www.promitheus.gov.gr) ακολουθώντας τη σχετική διαδικασία εγγραφής.

Αναλυτικά :