1

Mίσθωση ακινήτου για την στέγαση υλικών και οχημάτων της Δ.Ε. Καλλονής

Ο Δήμαρχος Λέσβου

Προκηρύσσει δημοπρασία, μειοδοτική, φανερή και προφορική, για την μίσθωση ακινήτου για την κάλυψη αναγκών φύλαξης και προστασίας υλικών και μηχανημάτων-οχημάτων αυτεπιστασίας της Δημοτικής Ενότητας Καλλονής, σύμφωνα με τους όρους της αριθμ. 346/2015 απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής.
Ο χώρος πρέπει να βρίσκεται στην Καλλονή, να έχει κατ΄ ελάχιστο εμβαδόν 700 τ.μ. εκ των οποίων τα 300 τ.μ. περίπου να έχουν ύψος οροφής 3,5 μέτρα. Να έχει κτιριακές εγκαταστάσεις και ικανό αύλειο χώρο για τη στάθμευση βαρέων οχημάτων-μηχανημάτων και να είναι συνδεδεμένο με δίκτυο ύδρευσης και με ηλεκτρικό ρεύμα. Τα λοιπά τεχνικά χαρακτηριστικά αναφέρονται αναλυτικά στην διακήρυξη.
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους σε προθεσμία είκοσι (20) ημερών από την δημοσίευση της διακήρυξης αυτής, καταθέτοντας την αίτηση και τα οριζόμενα από το άρθρο 3 της διακήρυξης συνοδευτικά δικαιολογητικά.
Τα δικαιολογητικά συμμετοχής των ενδιαφερόμενων κατατίθενται σε σφραγισμένο φάκελο ο οποίος συνοδεύεται από αίτηση συμμετοχής στη δημοπρασία στο Πρωτόκολλο του Δήμου Λέσβου (Ελ. Βενιζέλου 13-17, Μυτιλήνη), υπόψιν της αρμόδιας δημοτικής υπηρεσίας στην διεύθυνση που αναφέρεται παρακάτω.
Στη συνέχεια παραδίδονται οι φάκελοι στην αρμόδια Επιτροπή Αξιολόγησης Ακινήτων (άρθρο 7 Π.Δ. 270/81), η οποία με επιτόπια έρευνα, κρίνει περί της καταλληλότητας των προσφερομένων ακινήτων, περί του αν ταύτα πληρούν τους όρους της παρούσας διακήρυξης, συντάσσοντας σχετική έκθεση, εντός δέκα (10) ημερών από της λήψεως των δικαιολογητικών συμμετοχής. Οι λόγοι αποκλεισμού ενός ακινήτου αιτιολογούνται επαρκώς στην έκθεση.
Πληροφορίες για τους όρους, τα δικαιολογητικά συμμετοχής και αντίγραφα της διακήρυξης της δημοπρασίας παρέχονται από το Τμήμα Διαχείρισης Δημοτικής Περιουσίας του Δήμου Λέσβου (2 ος όροφος, Ελ.Βενιζέλου 13-17, τηλ. 22513-50515) και από την Δημοτική ΕνότηταΚαλλονής (τηλ. 22533-50200), κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Αναλυτικά η διακήρυξη εδώ

 
 

ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΟΥΠΗΣ