Η Αντιδήμαρχος Εθελοντισμού, Νέας Γενιάς και Εξυπηρέτησης του Πολίτη, Αθηνά Ιωσηφέλλη, ευχαριστεί θερμότατα όλους τους εθελοντές που συμμετείχαν στην Πανελλήνια δράση του Let’s do it Greece. Η μαζική συμμετοχή όλων δείχνει πόσο ανεπτυγμένη είναι η συνείδηση της προσφοράς και του εθελοντισμού στη Λέσβο. Συγκεκριμένα ευχαριστούμε :

Το 9ο Δημοτικό Σχολείο Μυτιλήνης

Το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας  Μυτιλήνης και Παράρτημα Καλλονής

Το Τοπικό Συμβούλιο Νέων Δήμου Λέσβου

Το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού

Τους κατοίκους του Μεσοτόπου, τον Σύλλογο Προστασίας & Εξωραϊσμού  Περιβάλλοντος των Απανταχού  Χρουσιανών ‘’Ο ΧΡΟΥΣΟΣ’’, το Δημοτικό Σχολείο Μεσοτόπου και τον Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων του εν λόγω Σχολείου

Το Δημοτικό Σχολείο Αγιάσου

Το Γυμνάσιο Γέρας

Το 2ο Νηπιαγωγείο Μυτιλήνης

Το 4ο Γυμνάσιο Μυτιλήνης

Το Δημοτικό Σχολείο Κεραμίου

Την Ομάδα Εθελοντικής Δράσης Καλλονής

Το Λιμενικό Σταθμό Σκάλας Καλλονής

Το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων και το Δημοτικό Σχολείο Κεραμίου

Τον Φορέα Ανάπτυξης & Προβολής Ερεσού , τον Σύλλογο Ερεσιωτών ‘’Φανίας’’ ,

Τον Σύλλογο των Απανταχού Ερεσίων ‘’ΘΕΟΦΡΑΣΤΟΣ’’ , τον Ιππικό Σύλλογο Ερεσού ‘’ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ’’,  τον Σύλλογο Αλιέων, το προσωπικό Nielson – Aeolian  Village, τον Σύλλογο Ενοικιαζομένων Δωματίων, το Σωματείο Εθελοντών Πυροσβεστών, τον Α.Σ. Αετός, τους Μαθητές των Σχολείων και τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων Νηπιαγωγείου/ Δημοτικού & Γυμνασίου .

Ελπίζουμε να μπορέσουμε να συμμετέχουμε και του χρόνου σε αυτή την Πανελλήνια εθελοντική δράση με ακόμα περισσότερους εθελοντές και εθελοντικές ομάδες.