Ο Δήμος Λέσβου, αποδεχόμενος πρόσκληση του Chef’s Club of Greece, (Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδος), συμμετέχει στο 9ο Διεθνές Φόρουμ Γαστρονομίας, που πραγματοποιείται στο πλαίσιο της κορυφαίας και εξειδικευμένης επαγγελματικής έκθεσης του κλάδου Τροφίμων και Ποτών, για ξενοδοχεία και μαζική εστίαση, 11η HORECA 2016, (12 – 15 Φεβρουαρίου 2016 – Εκθεσιακό Κέντρο Metropolitan Expo.

Στο πλαίσιο του παραπάνω Φόρουμ και ανάμεσα στις καθημερινές παρουσιάσεις των τοπικών παραδοσιακών προϊόντων και ποτών της Λέσβου, την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2016 και ώρα 12:00 το μεσημέρι, θα πραγματοποιηθεί η κεντρική εκδήλωση παρουσίασης της τοπικής Λεσβιακής Γαστρονομίας και Κουζίνας, με επί τόπου μαγειρική Λεσβιακών συνταγών, από τους κορυφαίους Έλληνες Chef της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος, υπό τον συντονισμό του συμπατριώτη μας, Παναγιώτη Μελιδώνη.

Προσκαλούμε όλους τους Λέσβιους της Αθήνας να παραβρεθούν (Hall 4 – stage Chef’s Club of Greece).