Σας προσκαλούμε σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ. 5 του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010 σε κατεπείγουσα συνεδρίαση την Τετάρτη 2 Αυγούστου 2017, ώρα 6:30 μ.μ., στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου (Κουντουριώτη 1, Μυτιλήνη), με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης .

α/α

ΤΙΤΛΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ

ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ

1

Έγκριση δαπάνης και διάθεσης πίστωσης για παροχή εφάπαξ οικονομικής ενίσχυσης στους πληγέντες από το σεισμό της 12/6/2017
Αντιδήμαρχος
κ. Τσουπής

2

Έγκριση δαπάνης και διάθεσης πίστωσης για τη συνδιοργάνωση με τον Αθλητικό Εκπολιτιστικό Ποδοσφαιρικό Σύλλογο «ΑΙΟΛΙΚΟΣ» της συναυλίας του καλλιτέχνη Κωνσταντίνου Αργυρού στο χώρο της πλαζ «Τσαμάκια» στις 4 Αυγούστου 2017
Αντιδήμαρχος
 κ. Τσουπής

Η συνεδρίαση κρίνεται κατεπείγουσα διότι:

Πρέπει να εγκριθεί άμεσα η διάθεση πίστωσης για την παροχή οικονομικής ενίσχυσης στους πληγέντες από το σεισμό της 12/6/2017, γιατί είναι επιτακτική ανάγκη και ζωτικής σημασίας να καταβληθούν όσο το δυνατό γρηγορότερα τα σχετικά χρηματικά βοηθήματα στους σεισμοπαθείς της Λέσβου.

Πρέπει να εγκριθεί άμεσα η διάθεση πίστωσης για τη συνδιοργάνωση με τον Αθλητικό Εκπολιτιστικό Πολιτιστικό Σύλλογο «ΑΙΟΛΙΚΟΣ» της συναυλίας του καλλιτέχνη Κωνσταντίνου Αργυρού στο χώρο της πλαζ «Τσαμάκια» στις 4 Αυγούστου 2017 λόγω καταληκτικής προθεσμίας.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΤΟΥ Δ.Σ. ΔΗΜΟΥ ΛΕΣΒΟΥ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΨΑΝΗΣ