Μετά την επιτυχημένη περσινή διοργάνωση και τη θετική ανταπόκριση των συμπολιτών μας, o Δήμος Μυτιλήνης επιθυμώντας εκ νέου να προσφέρει στους δημότες, τους κατοίκους, αλλά και τους επισκέπτες της Λέσβου, μια ξεχωριστή εορταστική περίοδο, εν όψει των Χριστουγέννων, δημιουργεί για δεύτερη συνεχή χρονιά, στο Πάρκο της Αγίας Ειρήνης, ένα μικρό «Χριστουγεννιάτικο Χωριό».

Στόχος είναι, σε συνδυασμό με διάφορες πολιτιστικές δραστηριότητες, καθώς και ανάλογη διακόσμηση, το Πάρκο της Αγίας Ειρήνης να αποτελέσει πόλο έλξης για μικρούς και μεγάλους, ένα χρονικό διάστημα περίπου 15 ημερών, μέσα στους μήνες Δεκεμβρίου και Ιανουαρίου.

Στο «Χριστουγεννιάτικο Χωριό» που θα δημιουργηθεί στον ίδιο χώρο με πέρυσι, θα τοποθετηθούν ξύλινα σπιτάκια, ώστε επιχειρήσεις όπως ζαχαροπλαστεία, καταστήματα παιχνιδιών, βιβλιοπωλεία και όσοι άλλοι εκτιμούν, πως θα μπορούσαν να συμμετάσχουν, να παρουσιάσουν τα προϊόντα τους, εναρμονισμένοι στο εορταστικό κλίμα των ημερών. Παράλληλα, μικροί και μεγάλοι θα έχουν τη δυνατότητα να διασκεδάσουν στο παραδοσιακό Carousel, που και φέτος θα κοσμήσει το «Χριστουγεννιάτικο Χωριό» του Δήμου Μυτιλήνης.

Εκτιμώντας, πως η δημιουργία του «Χριστουγεννιάτικου Χωριού» θα προσδώσει στην πόλη μας έναν ξεχωριστό εορταστικό χαρακτήρα, ο Δήμος Μυτιλήνης μετά και από σχετική επιστολή που έστειλε τόσο στο Επιμελητήριο Λέσβου, όσο και στον Εμπορικό Σύλλογο, με την παρούσα ανακοίνωση αναμένει την εκδήλωση ενδιαφέροντος από μέρους των εμπόρων και των επιχειρηματιών. Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα 2251037394 και 2251041031.

Γραφείο Τύπου