Υπεγράφη σήμερα μεταξύ του Δημάρχου Λέσβου Δημήτρη Φ. Βουνάτσου και των μελετητών η ανάθεση εκπόνησης μελέτης με τίτλο «Σχέδιο Χωρικής και Οικιστικής Οργάνωσης Ανοικτής πόλης (ΣΧΟΟΑΠ) Δημοτικής Ενότητας Μανταμάδου Δήμου Λέσβου». Η εκπόνηση της μελέτης χρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κρήτη & Νήσοι Αιγαίου», Άξονας Προτερ. 08-Αειφόρος Ανάπτυξη και Ποιότητα Ζωής.

Χθες, Τετάρτη 10 Αυγούστου 2011, το βράδυ, ο Δήμαρχος Λέσβου παρέστη και μίλησε στη βραδιά μνήμης του αγιασώτη Καθηγητή-Πρύτανη του Πανεπιστημίου Μακεδονίας Μιχάλη Χατζηπροκοπίου που διοργάνωσε ο Δήμος Λέσβου και το Αναγνωστήριο Αγιάσου «Η Ανάπτυξις» στην αίθουσα του Αναγνωστηρίου. Προς τιμήν της μνήμης του αγιασώτη Καθηγητή ο Δήμος Λέσβου θα αφιερώσει στο όνομά του κεντρικό δρόμο της Αγιάσου.

Τέλος, αργά χθες το βράδυ ο Δήμαρχος Λέσβου παρέστη στη «Γιορτή της Τράτας» στη Σκάλα Πολιχνίτου που συνδιοργάνωσαν ο Δήμος Λέσβου, ο Σύλλογος Πολιχνιατών Αθήνας, ο Χορευτικός Σύλλογος «Ο Μπάλος» και οι Αλιευτικοί Σύλλογοι Πολιχνίτου.

Από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Λέσβου