Ο Δήμαρχος Λέσβου Σπύρος Γαληνός και ο νόμιμος εκπρόσωπος της αναδόχου επιχείρησης «Ζούρος Παναγιώτης του Ιωάννη», υπέγραψαν σύμβαση για την εκτέλεση του έργου αποπεράτωσης τσιμεντόστρωσης του δρόμου που οδηγεί από τον οικισμό της Κλειούς στον παραλιακό οικισμό «Τσόνια»,

Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται σε 146.000,00 Ευρώ (με ΦΠΑ) με  χρηματοδότηση από πόρους του Δήμου Λέσβου.

Στο δρόμο αυτό θα πραγματοποιηθούν χωματουργικές εργασίες, εργασίες τσιμεντόστρωσης επιστρώσεις φυσικών λίθων σε τμήμα του δρόμου κλπ. Πρόκειται για ένα σημαντικό έργο βελτίωσης της προσβασιμότητας, που θα συμβάλει καθοριστικά στην ανάδειξη και περαιτέρω τουριστική ανάπτυξη της περιοχής.

Παράλληλα, συνεχίζονται από τον Δήμο Λέσβου οι παρεμβάσεις στα γήπεδα του νησιού μας. Έτσι, στο πλαίσιο του εκσυγχρονισμού αθλητικών εγκαταστάσεων, ο Δήμαρχος και ο νόμιμος εκπρόσωπος της εταιρείας «Πράξις Α.Τ.Ε.», υπέγραψαν σύμβαση για την εκτέλεση του έργου τοποθέτηση συνθετικού τάπητα στο γήπεδο ποδοσφαίρου της Άντισσας, προϋπολογισμού 162.108,47 Ευρώ (με ΦΠΑ), που χρηματοδοτείται από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού του Υπουργείου Πολιτισμού & Αθλητισμού.

Συγκεκριμένα θα τοποθετηθεί νέος, τελευταίας γενιάς χλοοτάπητας (FIFA Quality), και κατόπιν θα γίνει γραμμογράφηση του γηπέδου.

«Ανταποκρινόμενοι μεθοδικά και υπεύθυνα στα αιτήματα των δημοτών, παρά τις αντιξοότητες, σχεδιάζουμε και υλοποιούμε εξαιρετικά χρήσιμα έργα, βελτιώνοντας τις υποδομές στο νησί μας», δήλωσε σχετικά, ο Αντιδήμαρχος Ανάπτυξης – Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων και Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Λέσβου Κώστας Κατσαρός.