Ο Δήμαρχος Λέσβου, Δημήτρης Βουνάτσος, συνοδευόμενος από την Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Προστασίας, Αναστασία Αντωνέλλη, επισκέφθηκαν το Κέντρο Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων (Κ.Α.Π.Η.) του Δήμου Λέσβου, για να ευχηθούν στους σιτιζόμενους από το Δήμο, Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση.

Με την ευκαιρία αυτή, η κα Αντωνέλλη αναφέρθηκε αναλυτικά στα προβλήματα που υπάρχουν το τελευταίο διάστημα, παρά τις μεγάλες προσπάθειες που καταβάλλονται, από τον Δήμο για την ομαλή σίτιση των απόρων συμπολιτών μας και εξέφρασε την ελπίδα στις 7 Μαΐου 2013, ο σχετικός διαγωνισμός για τη σίτιση των απόρων, να εξελιχθεί ομαλά. Επίσης, ευχαρίστησε το Πανεπιστήμιο Αιγαίου και ειδικότερα την εταιρεία catering του Πανεπιστημίου Αιγαίου «Αμβροσία», τον Αρχιμανδρίτη π. Κύριλλο Συκή, το «Χωριό του όλοι μαζί», το προσωπικό του Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης Δήμου Λέσβου, το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων Λέσβου και τον επιχειρηματία κ. Σαξιώνη, ο οποίος προσέφερε δωρεάν φαγητό για τις ημέρες του Πάσχα, που μέχρι σήμερα συμπαραστέκονται ουσιαστικά και αποφασιστικά στην προσπάθεια του Δήμου, να μη μείνουν χωρίς φαγητό οι άποροι συμπολίτες μας.

Αμέσως μετά την παραλαβή του φαγητού, μοιράστηκαν στους απόρους τρόφιμα  που συγκέντρωσαν οι Πρόσκοποι της Λέσβου.

Ο Δήμαρχος, συνεχάρη την Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Προστασίας, Αναστασία Αντωνέλλη και όλους τους εργαζόμενους στο Ν.Π.Δ.Δ.  Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης, για την αποτελεσματικότητα των δράσεων τους, επισημαίνοντας ότι στην εξαιρετικά δύσκολη αυτή οικονομική συγκυρία και με τεράστιες ελλείψεις σε προσωπικό, ο Δήμος Λέσβου, βρίσκεται στο πλευρό των συμπολιτών μας που έχουν ανάγκη, στο πλαίσιο των ελαχίστων οικονομικών δυνατοτήτων μας. Τέλος ευχαρίστησε όλους τους συλλόγους, τις οργανώσεις, τους φορείς και τους επιχειρηματίες, που ενισχύουν τις ανθρωπιστικές δράσεις του Δήμου μας και ευχήθηκε σε όλους, Καλή Ανάσταση

Από το Γραφείο Τύπου του Δημάρχου Λέσβου